Plăcut 6,6
pe baza a 191 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 191 opinii
  • Curățenie 6,3
  • Dotări 5,9
  • Situare 6,4
  • Confort/Standard Cameră 6,5
  • Servicii 7,3
  • Raport calitate-preț 7,2
  • Alimentaţie/Local 5,9
Aranjare după

Scott din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Suită deluxe cu pat queen-size
Sejur 4 nopți în martie 2016
Convenient, Clean, East, Excellent Wi-Fi
The room was clean and I had no problems at all during my trip. As a plus, the internet was very fast (faster than the internet at much more expensive hotels), which is a big plus for business travelers.
Recenzat 31 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Arnel din Statele Unite
Cupluri
Suită deluxe cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în martie 2016
New mattress
Our room was fine, but the bed needed a new mattress. Housekeeping was aware of the problem, but seems nothing was ever done about it.
Recenzat 20 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

albert din Statele Unite
Turiști solitari
Suită deluxe cu pat queen-size
Sejur 4 nopți în februarie 2016
00
It's good
Recenzat 15 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Douglas din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Suită Deluxe cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în februarie 2016
ok, just barely
Place needs to be renovated. Kids running and screaming in halls and fitness center. Not pleasant.
Recenzat 07 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

iitaly din Statele Unite
Turiști solitari
Suită deluxe cu pat queen-size
Sejur 5 nopți în ianuarie 2016
Decent
Definitely decent for the price that I paid. Although the rate that is normally advertised is way too much for the services and cleanliness. Gross. I had a huge hair ball in the drain in the bathroom. Never again!!!
Recenzat 05 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Gina din Statele Unite
Cupluri
Suită deluxe cu pat queen-size
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Filthy and dirty room
The room smelled and very dirty. There were leftover food in the microwave. Obviously, the housekeeping didn't bother to clean the room but just tidy up the bed. I will never stay there again regardless if we were staying for just one night. Depressing.
Recenzat 02 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

gener din Filipine
Cupluri
Suită deluxe cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în decembrie 2015
Friendly and very efficient staff!
Housekeeper, front desk staff and value for money
The hotel perse is good! The staff were very nice and very accomodating esp the front desk.little bit far from the center but they provide shuttle.
Recenzat 03 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Crystal din Guam
Familii cu copii mari
Suită studio twin
Sejur o noapte în decembrie 2015
An Enjoyable Stay
Aircondition worked well, Clean rooms, Comfortable beds.
We enjoyed our stay and wished it could be longer.
Recenzat 29 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Felix din Canada
Familii cu copii mici
Suită deluxe cu pat queen-size
Sejur o noapte în iulie 2015
1 night stay @ Wyndham Garden Guam
1) Proximity to airport 2) Most reasonable value among hotels nearby 3) Clean & functional room
Decent & functional hotel+room but nothing particularly outstanding even when judged only by airport hotel standards.
Recenzat 09 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Crista din Filipine
Familii cu copii mari
Suită deluxe cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în octombrie 2015
free shuttle
free shuttle
Recenzat 13 noiembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: