2015
Foarte bun 7,7
pe baza a 443 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 443 opinii
  • Curățenie 7,4
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 7,7
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

Sandra din Germania
Turiști solitari
Cameră twin cu vedere spre ocean
Sejur o noapte în iulie 2016
Great for a short stay
.
Recenzat 15 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jennifer din Filipine
Călători în grup
Vedere la munte
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Wonderful vacation
Location is central to everything you need. Hotel is beachfront and has pool.
Recenzat 01 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jennifer din Filipine
Cupluri
Vedere la munte
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Great vacation
Perfect hotel location near beach and shopping area.
Recenzat 27 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

John din Filipine
Familii cu copii mici
Suită cu balcon
Sejur 5 nopți în iunie 2016
Not worth the price
King size bed in reality is two double beds pushed together? Restaurant has extremely limited hours and very limited menu. 4 items on the ala carte menu I think?? Bathrooms filthy...mold growing on the walls of the shower... 5 days was never cleaned. Rooms smell musty..for the price we paid (almost $400 a night) it was not up to par.
Recenzat 25 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

xerxes din Filipine
Familii cu copii mici
Vedere la munte
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Great hotel accommodation, scenic location!
Memorable vacation, definitely!
Recenzat 20 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mia din Filipine
Cupluri
Vedere la munte
Sejur 4 nopți în iunie 2016
Nice location, valie for money
The rooms were a little bit old but clean. They will just provide you with free bottled water on the first day. Nice beach front.
Recenzat 20 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Roan din Filipine
Călători în grup
Cameră triplă familială
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Great beach area and a nice pool. The rooms are spacious enough.
This hotel exceeded our expectations.
Recenzat 17 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Frederick din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Vedere la munte
Sejur 4 nopți în august 2015
Can't beat the view!
Guam is one of my fav places! If you can, get the ocean view as it's beautiful! You're in Tumon so with most hotels in the area (I've stayed in a multiple hotels in Guam) the rooms are a bit dated, but is fine. The staff was nice and courteous. The breakfast buffet is nice but a bit overpriced. About a 10 minute walk to the Outrigger. So far, this is my go-to when I go to Guam.
Recenzat 08 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Marina din Coreea de Sud
Cupluri
Vedere la ocean
Sejur 4 nopți în mai 2016
Excellent location
Beautiful ocean view
Recenzat 03 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Dansel din Filipine
Familii cu copii mari
Vedere la ocean
Sejur 4 nopți în mai 2016
I love Guam!
We had the best vacation ever. The staff are very hospitable and the ocean view rooms are amazing! We will definetly come back.
Recenzat 21 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: