Foarte bun 7,8
pe baza a 25 opinii
Foarte bun 7,9
pe baza a 1115 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 25 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 8,1
  • Raport calitate-preț 7,6
  • Alimentaţie/Local 6,5
Aranjare după

WARAPON din Australia
Cupluri
Cameră confort
Sejur 2 nopți în octombrie 2012
Short walk to main statio hbf, no minibar fridge
Clean, close to public transport
Room was comfortable and 24hour reception open day and night. Close to public transport but not many resteraunts nearby
Recenzat 18 octombrie 2012

Laura din Italia
Cupluri
Ottimo albergo per visitare la...
Strategica posizione per visitare la città per la vicinanza alla stazione centrale,ottima la pulizia in camera.
Colazione troppo costosa e da evitare!
Recenzat 25 august 2015

Silvia din Italia
Călători în grup
Fabulous
Vicino alla metro. Wi-Fi buono.
Colazione costosa. Abbiamo parcheggiato nel parcheggio dell'hotel d fronte causa mancanza indicazioni e parcheggio privato dell'hotel. Un receptionist non parlava inglese ma comunque è stato ...
Recenzat 22 august 2015

Marion din Australia
Turiști solitari
Cameră confort
Sejur 3 nopți în iulie 2012
Unique hotel in convenient location
location and room facilities
With a welcome "Please use our complimentary mineral water, coffee and tea service", and free wifi in my room on the 6th floor, I was hooked. My room, with 3 big windows which opened, overlooked a museum. Worth staying there for the shower alone, with a shower head as big as a dinner plate. Helpful staff, who speak English, on reception, with coffee, apples and sweets available. I loved the convenient location, which was walking distance to all major tourist attractions. Close to subway and buses, however I didn't use them. It is 12 minutes walk to Berlin Hbf, with luggage. There is a supermarket around the corner, in Chausseestr.19. There is currently road construction around the hotel, but no work on the weekend, and the glazed windows keep the noise out. If you prefer unique hotels and not "cookie cutter" hotel rooms, this is the hotel for you. You will wake up and feel like you are in Germany.
Recenzat 13 august 2012

Radha din Singapore
Cupluri
Cameră confort
Sejur 2 nopți în aprilie 2012
Nice location
Close to the S-Bahn and U-Banh
The hotel was in a very good location and connected by the S-Bahn and U-Banh. There were many options for eating nearby. It was very pleasant. There was even a nice towel warmer for the winter. The rooms however were very tiny.
Recenzat 16 iulie 2012

Dania din Suedia
Călători în grup
Very good
Hotel Pratico, camera pulita e abbastanza confortevole.
Non tutto il personale parla inglese. L'aria condizionata non funzionava.
Recenzat 18 august 2015

Federico din Italia
Cupluri
Good
La camera era molto spaziosa e con delle enormi finestre. Il bagno era nuovo e moderno con una bella doccia walk in con soffione a pioggia. Il letto era molto comodo e c'era anche il bollitore in ...
Mancava l'aria condizionata ma soprattutto non c'era un frigorifero
Recenzat 16 august 2015

Manish din Australia
Cupluri
Cameră standard
Sejur 2 nopți în aprilie 2012
Great hotel in a great location
Hotel is conveniently located within walking distance of two train stations. Is clean and modern and has friendly staff
Nordic is a lovely hotel in a great location within walking distance to two train stations and also to the Berlin wall. The rooms are clean and modern and have a great shower. The staff are professional and friendly and helpful with directions. I would highly recommend this hotel. It is close to a 5 star hotel
Recenzat 14 aprilie 2012

Saki din Japonia
Turiști solitari
Cameră standard
Sejur o noapte în martie 2012
the room was great
well-cleaned
good quality, I was able to relax there. the room was clean and tidy.
Recenzat 23 martie 2012

Sandra din Italia
Călători în grup
Bellissimo soggiorno
Un hotel molto bello e molto comodo! Personale simpatico e cordiale!
Nulla!
Recenzat 16 august 2015

Mauro din Italia
Familii cu copii mici
Buona soluzione per dormire al...
Posizione ottima, pulizia, camere confortevoli e gradevoli, un paio di operatori veramente in gamba, gentili e disponibili (Ma altri insufficienti: uno non parla inglese!)
mancanza del frigo in camera, mancanza dell'aria condizionata (camera cambiata con sovrapprezzo), moquette, colazione troppo costosa
Recenzat 15 august 2015

Elvira din Germania
Cupluri
Cameră standard
Sejur 3 nopți în iulie 2013
Familientreff
Ruhe, zentrale Lage , Gutes Frühstück
Vor dem Hotel befindet sich seit 2 Jahren eine Riesenbaustelle, die wohl auch noch 2 JAHRE DAUERT:es gibt keine Zufahrtsmöglichkeit mit dem Auto. es ist auch zu Fuß sehr umständlich zu erreichen. Der Parkplatz liegt etwa 500m weiter weg.
Recenzat 19 iulie 2013

Guenther din Germania
Cupluri
Cameră standard
Sejur 2 nopți în februarie 2012
Gute Lage , sehr schlechtes Frühstück
zentrale Lage
Lauter Fahrstuhl, Tiefgarage nicht nutzbar, Fenster bleibt zum Lüften nicht offen, schönes Badezimmer
Recenzat 16 februarie 2012

Nicola din Italia
Cupluri
Buon rapporto qualità prezzo.
Hotel confortevole,pulito, buona posizione vicinanza stazione ferroviaria e metro.
Camera d'angolo di strada molto trafficata, rumorosa a tutte le ore.
Recenzat 14 august 2015

Irelib23 din Italia
Cupluri
Piacevole struttura
La posizione è molto buona e l'hotel gode di tutti i comfort necessari ad una coppia giovane. Inoltra il rapporto qualità/prezzo è molto buono.
I cuscini del letto non sono molto comodi ed il prezzo della colazione è molto alto, considerando che nel giro di pochi metri ci sono due bar dove si può mangiare con meno di 5 euro.
Recenzat 04 august 2015

Joao din Brazilia
Turiști în scop de afaceri
Cameră standard
Sejur 8 nopți în septembrie 2014
Good hotel
Confort, location
I recommend this hotel, the only problem I had is that it was hot in Berlin and the room didn't have air conditioning. Recomendo este hotel, o único problema que tive é que tava quente em Berlin e meu quarto não tinha ar condicionado.
Recenzat 15 septembrie 2014

Carlos din Portugalia
Familii cu copii mari
Cameră standard
Sejur 3 nopți în iunie 2014
Foi uma boa estadia que recomdo a amigos.
Localização, Preço; Quarto
Boa.
Recenzat 12 iunie 2014

Pantaleo din Italia
Cupluri
comodissimo
la posizione - pulizia - confort - ottimo rapporto qualità/prezzo
Recenzat 21 iunie 2015

Adriano din Italia
Călători în grup
Ottima sistemazione
La posizione e la colazione anche se un po cara...(12€)
Una della reception era davvero antipatica! Il resto dei ragazzi
Recenzat 09 aprilie 2015

yuko din Japonia
Turiști solitari
Cameră standard
Sejur o noapte în noiembrie 2012
ふつう
朝食が種類豊富
まぁ、普通のホテル。一本入ったところなので、少しわかりづらいかも。 でも、近くに観光名所や飲食店などは多くありとても便利です。
Recenzat 05 martie 2013


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: