Fantastic 8,4
pe baza a 18 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 18 opinii
  • Curățenie 9,1
  • Dotări 8,0
  • Situare 9,2
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Servicii 8,7
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 7,2
Aranjare după

Trine din Norvegia
Călători în grup
Cameră single
Sejur 3 nopți în octombrie 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Recenzat 24 octombrie 2013

Albin din Suedia
Turiști în scop de afaceri
Cameră dublă
Sejur o noapte în mai 2012
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Recenzat 29 august 2012

Viktor din Suedia
Cupluri
Cameră dublă
Sejur 3 nopți în iulie 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Recenzat 18 iulie 2012

Morten din Danemarca
Călători în grup
Cameră dublă
Sejur o noapte în septembrie 2015
God beliggenhed
beliggenhed
Recenzat 21 septembrie 2015

Hanne din Danemarca
Călători în grup
Cameră single
Sejur 3 nopți în mai 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Recenzat 05 iunie 2015

Elizabeth din Danemarca
Familii cu copii mari
Cameră dublă
Sejur 2 nopți în octombrie 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Recenzat 22 octombrie 2014

Iben din Danemarca
Cupluri
Cameră dublă
Sejur 4 nopți în aprilie 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Recenzat 25 aprilie 2013

Veldman din Olanda
Cupluri
Cameră dublă
Sejur 3 nopți în mai 2012
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Recenzat 28 octombrie 2012


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: