Înapoi la info hotel

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 19 opinii
  • Condiţii/Curăţenie Hotel 7,8
  • Dotări 6,0
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 7,5
  • Prestaţia personalului 7,6
  • Calitate-preţ 7,5
  • Alimentaţie/Local 6,6

Per-Åke W. din Suedia
Călători în pereche
Sejur 3 nopți în decembrie 2015
Bör uppdateras
Läget
Mycket strul med vår voucher. Först en voucher där frukost ingick och som bekräftades av hotellet. Därefter besked om att mitt kreditkort inte kunde belastas? Gjorde en ny bokning till samma pris, fick voucher där det stod att frukost INTE ingick. Väl på hotellet lämnade jag fram den första vouchern, den hade de aldrig sett trots att de hade bekräftat att de fått den, och någon frukost var det inte tal om. Köpte frukost en gång för dyra pengar (13 euro). Vad gäller rummen var de i behov av städning och uppdatering: damm ovanpå teve och tavlor samt en heltäckningsmatta med fläckar av något slag. Möbleringen var av 70-talssnitt men fungerade bra eftersom vi enbart sov i rummet. Slutligen: Kommer aldrig mer boka något via Agoda!
Recenzat 29 decembrie 2015

Lars F. din Suedia
Călători în pereche
Sejur 3 nopți în martie 2014
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
Recenzat 28 martie 2014

Thomas H. din Suedia
Călători individuali
Sejur 6 nopți în decembrie 2012
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Recenzat 09 ianuarie 2013

Anja M. din Danemarca
Călători în pereche
Sejur 3 nopți în octombrie 2012
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Recenzat 11 octombrie 2012

Coenraad P. din Olanda
Călători în pereche
Sejur 4 nopți în august 2009
Hotel Jurine Berlijn Mitte
Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
Kamers aan voorzijde zijn warm
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
Recenzat 20 august 2009

NORIKO K. din Japonia
Călători individuali
Sejur 4 nopți în mai 2012
いい立地にあります
場所がとにかくいい
ちょっと狭くて、掃除の方が朝九時に来たので早いなと感じました。しかし当方七階の最上階に滞在したのでとても眺めがよくきもちよかったです。
Recenzat 05 iunie 2012

jens B. din Danemarca
Călători în grup
Sejur 3 nopți în noiembrie 2012
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
Recenzat 19 noiembrie 2012

Torsten D. din Suedia
Călători în pereche
Sejur 3 nopți în septembrie 2015
Hej
Dörrmsttan
Recenzat 28 septembrie 2015

DONGIL C. din Coreea de Sud
Călători individuali
Sejur 3 nopți în septembrie 2012
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 많은 것으로 봐서는 머 나쁘지 않음
깨끗함
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 있는 것으로 봐서는 사람들이 많이 다니는 지역인 듯 함. 하지만, 중심부는 걸어서 이동하기에는 조금 무리가 있음, 가까운 곳에 지하철이 있어서 지하철로 이동하면, 무리는 없음. 주변에 공간이라는 한식당도 있음.
Recenzat 07 octombrie 2012