Fantastic 8,6
pe baza a 13 opinii
Superb 9,2
pe baza a 567 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 13 opinii
  • Curățenie 8,9
  • Dotări 8,0
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 9,0
  • Servicii 8,8
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,7
Aranjare după

Trincio din Italia
Turiști solitari
Fabulous
Very good hotel and staying as always!
Recenzat 12 septembrie 2014

Stig din Norvegia
Călători în grup
Dublă deluxe
Sejur 3 nopți în octombrie 2012
Belligenhet
Sentralt
hotellet ligger sentralt i gamlebyen, 15 min fra flyplassen til hotellet med taxi.kort vei til resturanter butikker puber nattklubber , kan nevne at de har et noen veldig bra jazz og bluesklubber,som jeg anbefaler for den som liker jazz og blues. det er spise resturanter i alle prisklasser.
Recenzat 24 octombrie 2012

Liisa din Suedia
Turiști solitari
Dublă deluxe
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
Mysigt
Stort vackert rum, den skönaste vackraste sängen någonsin. Mitt i gamla stan, lätt att ta sig till fots runt kvarteren. Åt en jättegod middag i restaurangen. Bastu avdelningen kunde moderniseras men helt ok ändå. Något lyhört mot gatan. Vill gärna bo här igen vid nästa besök i Tallin.
Recenzat 10 aprilie 2016

Anonymous din Italia
Cupluri
Fabulous
Ottima posizione, ricca colazione, disponibilità dello staff
Recenzat 25 august 2014

Ranjan din Singapore
Familii cu copii mici
Luxury Historic hotel with a...
Location is terrific.
No Elevator, although staff were helping with luggage.
Recenzat 12 iulie 2016

Tzu din Taiwan
Turiști solitari
Cameră dublă superior
Sejur o noapte în noiembrie 2015
整體表現都非常好的一間飯店
服務非常好,房間非常整潔,早餐非常美味
飯店地點非常好,離聖誕市集非常的近,步行3分鐘即可到達。 服務人員非常的友善,房間也非常舒適,尤其是床,讓我一覺好眠,給它極高的評價。
Recenzat 01 decembrie 2015

Ugur din Turcia
Cupluri
Superb
Very good location , very polite and helpful receptionists , good food ..
Air condition system could be better.
Recenzat 10 iulie 2016

York din Hong Kong
Turiști solitari
Excellent hotel
The friendly, polite and super helpful staff! The asset of the hotel!
Nothing
Recenzat 08 iulie 2016

Ym din Statele Unite
Cupluri
Great Stay, Perfectly located in...
Location is perfect. We could walk everywhere from the hotel. The Tourist Information center is just around the corner as is the main town square. The hotel staff really made an effort to be ...
Laundry service is really expensive and some of the clothes didn't even come back folded or ironed.
Recenzat 08 iulie 2016

Lyn din Australia
Cupluri
Top Claas Hotel in Tallinn
Very good breakfast with plenty of choice. Very comfortable and clean room Excellent location Very pleasant and helpful staff
Nothing I can think of
Recenzat 05 iulie 2016

Michael din Statele Unite
Cupluri
Great hotel in old town...
The rooms were outstanding and the entire staff was excellent. A great 3 day stay in Tallinn.
Recenzat 05 iunie 2016

Kristian din Singapore
Cupluri
Exactely what I needed!
Super Quite for relaxation! Super location in Old Town! Very nice interiour design!
Cannot really tell anything i did not like... Maybe if I put myself 50 years into the future I would have disliked there were no lift in the hotel... That's the only think. But the stairwase is ...
Recenzat 26 mai 2016

Agnes din Finlanda
Familii cu copii mici
Best hotel
Location it's in the center of the old town. Warm welcome by the staff. Impeccable. Rooms are clean and quite. Amazing hotel decors.
Recenzat 04 mai 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: