Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1733 opinii
  • Curățenie 8,2
  • Dotări 7,8
  • Situare 8,7
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

viet din Vietnam
Turiști solitari
Superior
Sejur 2 nopți în mai 2016
Facilities
Should have breakfast in house
Recenzat 02 iunie 2016

YOUNGJO din Japonia
Turiști solitari
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
I enjoyed staying there.
I stayed there only one night. So I can't judge everything about the hotel. But I think it is really reasonable price and the people are so kind to me. Location is good. It is very near the Hoan Kiem Lake and takes 5 minutes on foot. When I tried to find good place to eat, the clerk recommended one. It is a vietnamese buffet which I can enjoy vietnamese food as much as I can. I was satisfied the choice. Than you to all.
Recenzat 30 mai 2016

damien din Canada
Turiști solitari
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
Good
Will come back for sure
Recenzat 26 mai 2016

Christian din Australia
Turiști solitari
Superior
Sejur 5 nopți în mai 2016
Clean and covenient but...
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Recenzat 26 mai 2016

Viet din Vietnam
Călători în grup
Superior
Sejur 2 nopți în mai 2016
My review
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Recenzat 25 mai 2016

Yin din Malaezia
Călători în grup
Suită familială deluxe cu vedere spre oraş (4 adulți)
Sejur o noapte în aprilie 2016
Decent Place
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Recenzat 23 mai 2016

Bui din Vietnam
Familii cu copii mari
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
Nice -
Nice place and really friendly staffs :--)
Recenzat 16 mai 2016

Johanna din Namibia
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur 7 nopți în aprilie 2016
Good
Really enjoyed my stay there
Recenzat 06 mai 2016

viet din Vietnam
Turiști solitari
Superior
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
Location good
Should have breakfast inside Hotel
Recenzat 05 mai 2016

bin din Vietnam
Cupluri
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Recenzat 05 mai 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: