Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1734 opinii
  • Curățenie 8,2
  • Dotări 7,7
  • Situare 8,7
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,6
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după
Recenzii verificate

david din Noua Zeelandă
Cuplu
Superior
Sejur 2 nopți în mai 2015
Top 3 star Hotel
Staff excellent, Joe very good and helpful, he had great sense of humour. Mr Hien excellent also as was all the staff, the girls were magnificent. Great location. Nothing too much trouble for anyone
A very good report of this hotel, it was lovely to stay, bwill return at a heartbeat.
Recenzat 06 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

nick din Regatul Unit
Cuplu
Superior
Sejur 3 nopți în mai 2015
Thaison Palace- A win on points
Staff, location
First room not very nice. Musty. The staff, Page, Joe, Khristine and Sophie were very helpful and sorted this out for us. Good location for Old quarter walking tour. Staff helpful with maps, sightseeing tips and organizing taxi runs when required at reasonable cost, Would use again but not a room on the second floor. Easy access to lake and water puppet show.
Recenzat 06 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Adnan din Kuweit
Turist solitar
Superior
Sejur o noapte în iunie 2015
decent hotel with friendly staff
location, value for money and friendliness of staff
Good
Recenzat 04 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Emma din Africa de Sud
Cuplu
Superior
Sejur o noapte în mai 2015
we love the staff. They're very helpfull!
friendly happy staff and clean rooms.
We really enjoyed ourselves
Recenzat 30 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kai din Singapore
Călător în grup
Superior
Sejur o noapte în mai 2015
-
Thaison Palace Hotel
Recenzat 28 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

lichao din China
Turist în scop de afaceri
Superior
Sejur 11 nopți în mai 2015
没有窗户,no windows from the agoda booked the hotel
Service good
No windows,feel bad
Recenzat 26 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hien din Vietnam
Cuplu
Superior
Sejur 2 nopți în mai 2015
We have a great time in this hotel
Staffs . Breakfast . Location
We have a great time in this hotel , we will come back for next visit . Thank you very much
Recenzat 26 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Man din Singapore
Turist solitar
Superior
Sejur o noapte în mai 2015
Best of the best
Staff, breakfast and rate
Having a wonderfull time during staying there. The staff are very helpful for directly me to some shopping area, the room rate is very reasonable. Besides, the room was very tidy, clean and comfortable.
Recenzat 24 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ANG din Singapore
Turist solitar
Superior
Sejur 2 nopți în mai 2015
Value For Money and Friendly Staffs
The staffs were friendly and I love the breakfast! There's many cafe and restaurants located near the hotel.
Great! I would come back here again during my next Visit to Hanoi. ^^
Recenzat 22 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

luis din Statele Unite
Turist solitar
Superior
Sejur o noapte în mai 2015
Exceptional customer service from Paige
the receptionists, location and service.
Excellent overall.
Recenzat 17 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: