Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 767 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 6,7
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

CHENWEI din China
Cupluri
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur o noapte în septembrie 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small
staff, location, service
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Recenzat 29 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHENWEI din China
Cupluri
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
really good location with friendly staffs
staff, location, room
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Recenzat 25 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Bing din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Sejur o noapte în septembrie 2014
value for money hotel in strategic location
location, cleanliness, friendly staff
Recenzat 19 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ong din Singapore
Cupluri
Suită executive cu vedere la oraş
Sejur 5 nopți în septembrie 2014
It's a Good Stay
Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
Good
Recenzat 16 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHONG din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur 4 nopți în august 2014
clean Hotel
clean,quiet,comfortable.
good staff,good food.nice location.
Recenzat 14 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Farant din Singapore
Turiști în scop de afaceri
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur 3 nopți în decembrie 2013
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Recenzat 22 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

HA din Vietnam
Turiști în scop de afaceri
Superior cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în septembrie 2013
Convenient location; value for money
Location; friendly staff; clean room
I was quite happy with my stay at this hotel. Even though there were not many facilities however I enjoyed staying there.
Recenzat 13 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

yvette din Franţa
Cupluri
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur o noapte în iulie 2014
hotel Hanoi
Location clean price
Very good it was our 3rd stay in this hotel
Recenzat 09 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kiung din Malaezia
Familii cu copii mici
Superior cu vedere la oraş
Sejur o noapte în iulie 2014
Strategic location, value for money...
It's location is strategic, near to downtown shopping. Friendly staff and helpful! Enjoy staying and thank you.
Recenzat 01 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Phillip din Australia
Cupluri
Superior cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în iulie 2014
effectivement management
the manager, the location and the price of the rooms
Great to see a manager who takes his responsibilities seriously and who listens carefully to returning customers' constructive criticism. Staff is young and not yet well qualified and manager is working seriously to improve standards. It is a place where your ideas will be take into consideration and where customers can receive individual attention. Manager has the skills to solve issues and this is important.
Recenzat 21 iulie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: