Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 767 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 6,7
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Servicii 8,2
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

Cindi din Canada
Cuplu
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur 9 nopți în septembrie 2014
Home away from Home
The Staff was terrific. They made the experience of our stay at the hotel great. They spoke to taxi drivers to make sure we got to where we needed to go.
Recenzat 21 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Secil din Turcia
Turist solitar
Superior cu vedere la oraş
Sejur o noapte în octombrie 2014
Nice Hotel
Good location, comfortable stay, helpful staff
Recenzat 18 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Charles din Statele Unite
Cuplu
Superior cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în octombrie 2014
Recommended hotel!
Clean, location, great!
Recenzat 14 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Thi din Vietnam
Cuplu
Superior cu vedere la oraş
Sejur o noapte în septembrie 2014
Satisfy
Good location, well-furnished room, clean
Recenzat 14 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Secil din Turcia
Turist solitar
Superior cu vedere la oraş
Sejur o noapte în octombrie 2014
Very good
Location, good service,clean
Recenzat 13 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Charles din Statele Unite
Cuplu
Superior cu vedere la oraş
Sejur o noapte în octombrie 2014
Always great!
Clean, location, breakfast.
Clean, good FREE breakfast when booked through Agoda, location is right by sword lake. Highly recommended hotel.
Recenzat 13 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hung din Vietnam
Familie cu copii mari
Superior cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în octombrie 2014
Good place to stay in Old Quarter of Hanoi
Reasonable cost, center of the Old Quarter and the staffs work well
The stay was nice, we even choose to extend the stay for 2 days more. We have a room upgrade to Deluxe from day 1 which is bigger and nicer. The hotel is at reasonable price. Look at its size, it's acceptable when you choose to stay in Hanoi Old Quarter, close to everything, Hoan Kiem lake is 4 minutes of walking distance. Reception is open 24 hours so it's very convenience for us to stay up late, the staffs are helpful as well. Breakfast is just ok, but there are so many food just around the hotel, you will be happy to stay there if you are food lovers.
Recenzat 07 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Charles din Statele Unite
Cuplu
Superior cu vedere la oraş
Sejur o noapte în octombrie 2014
Clean, good location, highly recommended
Clean, breakfast, location
I've stayed here several times and considering you get the hotel for a good price I would highly recommend it. Good location, good breakfast, very clean, nice staff.
Recenzat 07 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Marjorie din Canada
Călător în grup
Superior cu vedere la oraş
Sejur 7 nopți în septembrie 2014
Very comfortable, and clean.
Cleanliness, great staff, good location.
No issues at all. We enjoyed our stay very much.
Recenzat 02 octombrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Carmelita din Malaezia
Cuplu
Premier Executive cu vedere spre oraş
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
good!
convenient, comfortable, clean
The room, furniture was clean. I slept well but my husband could not sleep, he said the bed was uncomfortable. The breakfast provided was so-so. The staff was friendly and email replies regarding airport pick up was prompt. We arrived late in the airport and the driver waited for us almost 1.5h! When I called the hotel to enquire regarding the driver, they were so polite and helpful. Very convenient to the Hoan Kiem Lake, at the same time not the most busy noisy area, so our stay was great!
Recenzat 30 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: