Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 3085 opinii
  • Curățenie 8,4
  • Dotări 7,6
  • Situare 7,6
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Prestaţia personalului 8,5
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

luigi din Italia
Cuplu
Duplă standard
Sejur 7 nopți în iulie 2011
servizio 4 stelle
hotel con belle camere moderne e servizio ottimo
la cortesia del personale è notevole sempre pronti a soddisfare le nostre richieste, ottimo servizio in generale ,cambio lenzuola giornaliero,veramente belle camere moderne da 4 stelle,
Recenzat 03 august 2011

luigi din Italia
Cuplu
Dublă deluxe
Sejur 8 nopți în decembrie 2010
hotel piacevole e cortesia nel servizio
camere belle e spaziose,
colazione
ottimo hotel di recente costruzione ,belle camere e bell' arredamento ,nel suo insieme un hotel molto piacevole da consigliare, posizionato in una zona nuova in espansione di Patong Beach, non lontano 1 km circa dal centro commerciale Jungcylon e dai divertimenti ,ho consigliato questo hotel ad alcuni amici e mi hanno ringraziato per il consiglio
Recenzat 16 ianuarie 2011

Lee din Malaezia
Cuplu
Cameră dublă standard
Sejur o noapte în august 2016
Don't expect too much
Staff were friendly. Room prices was quite reasonable . However the bath tub was clogged and flooded the bathroom floor . Apart from that , the breakfast was quite nice
Recenzat 16 august 2016

HO din Singapore
Turist solitar
Premium Thai
Sejur o noapte în august 2016
They should have kept some international plugs for customers to borrow. I had to purchase one when my charging plug from Singapore is incompatible. Other hotels in Patong have it.
Recenzat 14 august 2016

Chee din Malaezia
Cuplu
Premium Thai
Sejur 3 nopți în mai 2016
Bad hygiene, bad location and bad service
Overall bad but price is good
Recenzat 19 mai 2016

Pruthvi din India
Turist solitar
Suită siralanna
Sejur o noapte în mai 2016
Value for money
Well kept rooms, good breakfast, walkable to Patong beach
Recenzat 15 mai 2016

Shin din China
Cuplu
Duplă standard
Sejur o noapte în martie 2016
I don't want to be there again ever
Only location is good
The staff is not professional and the room is not clean enough
Recenzat 30 martie 2016

Ankit din India
Turist solitar
Duplă standard
Sejur o noapte în martie 2016
Beautiful Rooms
Very beautiful boutique rooms. Friendly staff. For my short stay of one night.
Recenzat 25 martie 2016

Pranshu din India
Cuplu
Dublă deluxe
Sejur 3 nopți în martie 2016
Pathetic is the only word for this Hotel ....
Very Rude and Unfriendly staff Dirty and Stinky washrooms Windows open in front of other person's room Don't Spoil your mood and waste your money by booking this hotel
Recenzat 22 martie 2016

hao din China
Cuplu
Dublă deluxe
Sejur 2 nopți în martie 2016
very good
OK
Recenzat 08 martie 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: