2015
Foarte bun 7,8
pe baza a 6371 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 6371 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 7,9
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 7,6
  • Prestaţia personalului 7,5
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

Antonino din Italia
Cuplu
Deluxe cu balcon
Sejur 4 nopți în februarie 2012
Grande posizione, personale reception non adeguato
camere spaziose
Recenzat 26 februarie 2012
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

alessandro din Italia
Turist solitar
Deluxe cu balcon
Sejur 3 nopți în august 2011
Struttura bella ma un po' mal tenuta
Buona posizione
Struttura di livello medio alto ma mal tenuta, personale non particolarmente cortese, camera spaziosa e ben rifinita, in alcune fasce orarie c'era poca acqua calda. comoda e funzionale la wi fi non posso dire dei pasti in quanto non ho mai mangiato all'interno
Recenzat 19 septembrie 2011
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

eros din Italia
Cuplu
Sejur 8 nopți în februarie 2010
Ottima location
Camera grande abbastanza per 3 adulti, dotata di comfort e silenziosa la notte. Vicina 300 mt. alla vita notturna della Bangla di Patong.Fronte spiaggia, personale gentile.
Mancanza di finestra nel bagno o più generalmente nella camera. La mattina alle 08,00 inizio lavori di costruzione Hotel adiacente e uso piscina provvisoriamente nell'Hotel a fianco.
Recenzat 02 martie 2010
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

MOHAMMAD din Bangladesh
Cuplu
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Good hotel
Next to patong beach :) gr8 location
Recenzat 23 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Grant din Australia
Familie cu copii mici
Sejur 12 nopți în aprilie 2016
Baan Laimai
Not what i was expecting, staff were reluctant to help and charged us for extra bedding that was meant to be provided on booking the hotel.
Recenzat 21 septembrie 2016
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

Douglas din Statele Unite
Cuplu
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Great Place To Stay
Walking in to a beautiful lobby made us feel like we made a good choice. They upgraded our room for free. and we sat on our third floor balcony with restaurant and beach view - gorgeous. The room was extra spacious and very comfortable. The staff assisted us in printing boarding passes for our return flight for free. The pool, while not very deep, was extremely inviting. After checkout we stayed for 6 more hours and were able to relax in the spacious and comfortable lobby. Overall we loved our stay.
Recenzat 21 septembrie 2016
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

Razali din Malaezia
Cuplu
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
the location is good, big swimming pool and the staff is friendly
the beach is just across the road with alot of shops around..The swimming pool is superb and the staff is friendly.There is alot of place to eat around.
Recenzat 19 septembrie 2016
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

Adam din Australia
Turist solitar
Sejur 14 nopți în iulie 2016
Great
Value for money
Recenzat 19 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

YEOH din Malaezia
Călător în grup
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Pleasant Stay
Overall freat location and friendly staffs
Recenzat 19 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

YEOH din Malaezia
Călător în grup
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Pleasant Stay
Overall great location and friendly staffs
Recenzat 19 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: