Superb 9,1
pe baza a 451 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Superb



din 451 opinii
  • Curățenie 9,8
  • Dotări 8,8
  • Situare 8,5
  • Confort/Standard Cameră 9,5
  • Prestaţia personalului 9,5
  • Raport calitate-preț 9,2
  • Alimentaţie/Local 8,4
Aranjare după
Recenzii verificate

xia din China
Turist solitar
Deluxe
Sejur o noapte în martie 2015
旅行优选
员工培训很到位,酒店点餐很好吃,为客人想得很周到
由于行程上的安排,我们在兰塔岛只定了一晚住宿,其实住两个晚上(呆三天)更合理,我们只参加了koh Nok一日三潜游,另外一个4岛跳岛游就没机会了。非常愉快的住宿体验,各方面都挺满意,推荐大家尝试一下。
Recenzat 14 martie 2015

MING din China
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur 2 nopți în februarie 2015
非常干净的家庭酒店
干净,位置好,服务好
非常干净的家庭酒店,对面一家餐馆菜做的不错,离码头,海滩,和热闹的地方都不是很远,很好的入住体验
Recenzat 28 februarie 2015

Jing din China
Turist solitar
Superior
Sejur 2 nopți în februarie 2015
地理位置好 房间干净舒适
房间干净舒适 较为安静 前台员工十分负责
酒店位置很好 离saladan码头大概3公里 房间干净舒适 离klong dao beach十分近 步行只要3分钟 早餐种类一般 前台员工非常负责细心
Recenzat 26 februarie 2015

HAN din China
Turist solitar
Superior
Sejur 2 nopți în februarie 2015
酒店值得入住
服务态度特别好 房间干净 安静
前台人员服务很好,推荐的饭店环境好味道好,提前给他们发邮件可以去码头接人去酒店
Recenzat 22 februarie 2015

jie din China
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur 4 nopți în ianuarie 2015
非常好的酒店
1、酒店每个人服务都非常好,使入住的游客心情很愉快。2、卫生非常好,超乎想象。3、地理位置不错,离海滩和镇上都比较近。
整体感觉很好,路程很愉快。
Recenzat 30 ianuarie 2015

shumin din China
Cuplu
Deluxe
Sejur 2 nopți în iulie 2014
值得一住
服务、房间清洁度、房间布局
老板很和蔼,有问题都能解决,也很热心,帮我们定了摩托和去奥南的车。介绍我们好吃的地方
Recenzat 18 decembrie 2014

xiufang din China
Familie cu copii mari
2 dormitoare deluxe
Sejur o noapte în noiembrie 2014
不愧为精品酒店
1、服务好、2、家庭套房方便沟通、3、愉快的入住经历
早餐丰盛,出品好,check in有欢迎饮料,服务热情细致,家庭套房设置人性化,方便一家人沟通,很赞室外的冲凉和洗脚庭,我们还特意在那里留影了。脱鞋进酒店,酒店很干净,一尘不染。隔一条马路有海滩,很漂亮。
Recenzat 23 noiembrie 2014

Leung din Hong Kong
Turist solitar
Superior
Sejur 3 nopți în martie 2015
價格合理、房間整潔
價格合理、房間整潔、有Free Wifi
由碼頭坐的士竟然送到另一間酒店,我打電話回酒店Lanta Mermaid Boutique House Hotel。 一小時後,酒店老闆開車送我回酒店,還是免費呢!! 這間酒店的服務很好,還可以代辦Local Tour。
Recenzat 31 decembrie 2015


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: