Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 617 opinii
  • Curățenie 7,8
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 7,4
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 6,4
Aranjare după

Marilyn din Canada
Turiști solitari
Pat în dormitor feminin de 8 paturi
Sejur 4 nopți în aprilie 2016
good hostel, good location, good value
So Hostel was not "cheap" however, there was no soap in the washroom In the dorm bathrooms...very cheap! Also, there was hair & dustballs all around my bed. I stayed for 4 nights and, it was there from day 1. There was only 2 of us in the room the first night. I hated the waterfall showerhead In the showers!!! SO hard to rinse off the soap...handheld Is much preferred & much quicker/easier to rinse off. The a/c was good, the bed was comfy. Probably would stay here again.
Recenzat 12 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

James din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Dublă deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2016
Great location, Great Staff, Clean nice rooms
When on Loi Kroh Road I always stay here - One of the best!
Recenzat 07 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

marian din Spania
Turiști solitari
1 pat într-un dormitor cu 8 paturi (mixt)
Sejur 6 nopți în martie 2016
Happy inviting place..
I have stayed here 5 times in 3 months , always meet great people and I love it there..plenty of spotless places to sit, clean bed and bathrooms. .great efficient staff. All I need in a hostel is here...
Recenzat 16 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ShihFeng din Taiwan
Turiști solitari
Standard
Sejur o noapte în martie 2016
A good Hostel shared beds, but Standard room is soso
will go there for hostel and shared room, but will not go there so self standard room.
Recenzat 11 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rachel din Regatul Unit
Turiști solitari
1 pat într-un dormitor cu 6 paturi (femei)
Sejur 2 nopți în martie 2016
Great value for money. Clean, excellent kitchen and communal facilities. Good location.
Clean beds, very clean kitchen area with good facilities and design. Had a room on the 6th floor at the back of the building and slept like a log every night. Really enjoyable stay and woukd return again.
Recenzat 04 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Giuseppe din Elveţia
Turiști solitari
1 pat într-un dormitor cu 6 paturi (mixt)
Sejur o noapte în februarie 2016
Good rooms and value for money
Clean rooms, location
Good hostel. Clean rooms, friendly staff. Potential for improvment: Bathroom/lavatory could be cleaner - still ok.
Recenzat 25 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHARIWAN din Malaezia
Turiști solitari
1 pat într-un dormitor cu 8 paturi (mixt)
Sejur o noapte în noiembrie 2015
Good
Stay was pleasant. Room was clean. Staff were pleasant and efficient. Good location
Recenzat 23 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHARIWAN din Malaezia
Turiști solitari
1 pat într-un dormitor cu 8 paturi (mixt)
Sejur 2 nopți în noiembrie 2015
Good
Stay was pleasant. Room was clean. Staff were pleasant and efficient. Good location
Recenzat 23 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHARIWAN din Malaezia
Turiști solitari
1 pat într-un dormitor cu 8 paturi (mixt)
Sejur o noapte în noiembrie 2015
Good
Stay was pleasant. Room was clean. Staff were pleasant and efficient. Good location
Recenzat 23 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

PAULINA din China
Călători în grup
Pat în dormitor feminin de 8 paturi
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
Modern style hostel
A great place to stay, it was clean and facilities are modern and beautiful, just what you need while travelling as a backpacker, my friends and I were really satisfied during our stay
Recenzat 22 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: