Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 694 opinii
  • Curățenie 7,8
  • Dotări 8,2
  • Situare 8,3
  • Confort/Standard Cameră 8,2
  • Servicii 8,5
  • Raport calitate-preț 8,7
  • Alimentaţie/Local 7,2
Aranjare după

Patrick din Germania
Călători în grup
Ventilator standard
Sejur o noapte în septembrie 2016
Definitely again!
Great Guesthouse with the best and friendliest staff I've ever met! Definitely again when I come back to Chiang Mai!!
Recenzat 07 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Maria din Spania
Cupluri
Cameră Dublă sau Twin ventilator
Sejur 3 nopți în august 2016
Good staff and location
Amazing staff and overall ambient. Good place. I definitely stay there again if coming back to Chiang Mai.
Recenzat 23 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Leon din Germania
Călători în grup
Ventilator standard
Sejur 2 nopți în august 2016
Good for short stay
The hostel is located in old town chiang mai and ideal to visit the many wats of chiang mai. At your arrival you will be welcomed by nice staff with outstanding english skills, who is keen to help you plan your stay in the city. The room we stayed in was in the ground floor and was mostly clean tough there was a light smell of moldiness. The biggest downside have been ants and cockroaches, which somehow can enter the room from outside through some gap in the wall. I think that this is mainly a problem in the ground floor rooms so you should maybe look for one in higher floors. Overall its mostly the service and the location of the hostel which make it worth coming here.
Recenzat 18 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Francesco din Italia
Turiști solitari
Standard cu aer condiţionat
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Best staff ever...
JR Guesthouse is the place where you will not worry about arranging things, trips, schedules...The guys are ready to help you, just give them the chance to show it! The location is good, in the city centre. The room is simple but functional. Sometimes they have free bananas for customers! I went twice and I will stay again for sure.
Recenzat 15 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kara din Statele Unite
Turiști solitari
Ventilator standard
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Comfortable place with wonderful staff
Maybe not the cheapest or fanciest place in town, but it's comfortable and peaceful. It's on the edge of old town so it's close enough to be accessible to everything you may want to do but a little private too. The staff is super helpful and friendly!
Recenzat 31 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Gabriel din Austria
Turiști solitari
Ventilator standard
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Jg
Well worth the money,incredibly friendly personel
Recenzat 22 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Maddalena din Italia
Cupluri
Ventilator standard
Sejur o noapte în iulie 2016
Really nice
Staff was really prepared and gave us advices.
Recenzat 16 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Isaac din Malaezia
Cupluri
Standard cu aer condiţionat
Sejur 2 nopți în iulie 2016
The staff is very friendly
The staff who served us is very friendly and speaks very good English. The room is ok and worth for the price paid.
Recenzat 11 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yosef din Statele Unite
Călători în grup
Standard cu aer condiţionat
Sejur o noapte în iulie 2016
Just ok
We stayed at Junior guesthouse for 1 night and we ended up switching hotels. The room wasn't clean and there was a power outage in our room. The only good thing about this hotel was the front desk guy who was super friendly and helpful.
Recenzat 07 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ting din Regatul Unit
Cupluri
Ventilator standard
Sejur 4 nopți în iunie 2016
4 night stay in Chiang Mai old city
Amazon staff!! Thank you Ta Tar your were the best host ever!!!
Recenzat 06 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: