Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 751 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 7,0
  • Situare 8,9
  • Confort/Standard Cameră 7,4
  • Prestaţia personalului 7,5
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 6,5
Aranjare după

JIRAWUT din Thailanda
Turist în scop de afaceri
Pat în dormitor mixt cu 4 paturi
Sejur o noapte în iulie 2016
.
.
Recenzat 28 iulie 2016

LIM din Malaezia
Turist solitar
Cămin mixt
Sejur o noapte în iulie 2016
Stay
Nice for rest
Recenzat 28 iulie 2016

parnjit din Thailanda
Turist solitar
Duplă standard
Sejur o noapte în iulie 2016
Close to train station
Close to MRT and train station.
Recenzat 23 iulie 2016

Tom din Suedia
Familie cu copii mici
Deluxe cu pat dublu
Sejur o noapte în iulie 2016
Good place to sleep before catching an early train
Nice staff and cafeteria. Our room was ok considering the price, it looked relatively new. A short walk to Hua Lompong which is the reason why we stayed here and why most would do I guess.
Recenzat 19 iulie 2016

Paul din Belgia
Turist solitar
Pat în dormitor mixt cu 4 paturi
Sejur o noapte în iulie 2016
Quite good service, even arriving late at night.
To be open 24/7 is really a very good option.
Recenzat 18 iulie 2016

Nasser din Arabia Saudită
Turist solitar
Deluxe cu pat dublu
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Location 👍
Good for quick 2-3 days stay
Recenzat 16 iulie 2016

WOOI din Malaezia
Călător în grup
Sejur 2 nopți în iunie 2016
WORTH
clean room, comfortable bed, helpful staff and only 10 min walk to china town, worth for what i paid !
Recenzat 05 iulie 2016

Ling din Filipine
Turist solitar
Cămin mixt
Sejur o noapte în decembrie 2015
Clean and Central Location
Nice staff Clean and easy access to train station to domestic airport Few steps away from the subway stop linking International airport Good WIFI
Recenzat 05 iulie 2016

Susanna din Olanda
Cuplu
Deluxe cu pat dublu
Sejur o noapte în iunie 2016
Clean and fresh, friendly staff
We stayed one night at @Hualamphong hostel on our way from Bangkok to Chiang Mai. Staff were friendly and the room was incredibly clean and fresh. The restaurant downstairs has a nice and calm atmosphere, and serves lovely freshly made smoothies and coffees (as well as food that we didn't try much of - but what we tried was fine, mich better than your run of the mill hostel fare). The location is good if you want to explore Chinatown and the Yaowarat walking street market, although it's on a very crowded intersection that can be a bit overwhelming when you've just arrived in Bangkok. If you are planning on getting a train to Chiang Mai, @Hualamphong is ideal, as it's across the street from Hua Lamphong station.
Recenzat 02 iulie 2016

Kitt din Malaezia
Cuplu
Duplă standard
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Ok
Ok
Recenzat 26 iunie 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: