Bun 7,1
pe baza a 8393 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 8393 opinii
  • Curățenie 7,5
  • Dotări 6,5
  • Situare 8,8
  • Confort/Standard Cameră 7,0
  • Prestaţia personalului 7,0
  • Raport calitate-preț 6,8
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Akash din Thailanda
Turiști în scop de afaceri
Executive
Sejur 3 nopți în iunie 2014
Not bad
Location, Location, Location
Recenzat 09 februarie 2015

Nurul din Malaezia
Cupluri
Superior cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în februarie 2015
It was ok
Near to mrt station
The room is quite small, but it is okay for a me as only 2 person in the room. The check in was fast and the service quite good. Toilet also clean, the aircond condition was great. It is suitable for 3star hotel. Mybe they just need to make a bigger room. My room doesnt have a window. So the smell is quite bad. But after u swcth on the aircond everything is ok.
Recenzat 09 februarie 2015

Sherlyn din Indonezia
Familii cu copii mici
Superior cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în decembrie 2014
I love this hotel. It was very unique
Unique design hotel. Eventhough the room size is quite small, but the room layout was good. Near to chinatown MTR station.
Recenzat 09 februarie 2015

kris din Thailanda
Cupluri
Deluxe cu pat queen-size
Sejur o noapte în februarie 2015
Very good location.
Staff, location and value
Got free upgrade to bigger room but room feel dated and only one mirror is in the shower.
Recenzat 08 februarie 2015

paul din Australia
Turiști în scop de afaceri
Superior cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în februarie 2015
Many times...
value relative to others in Singapore
Handy location. Simple, small but clean and comfortable Sometimes it can get noisy in the street below Pretty good value for money relative to others in SIngapore
Recenzat 08 februarie 2015

YEW din Malaezia
Cupluri
Standard cu pat queen-size
Sejur 7 nopți în iulie 2011
Good location
1) in Chinatown 2) near MRT 3) clean
the only negative review is the room is really small.
Recenzat 06 februarie 2015

wayne din Australia
Familii cu copii mici
Deluxe cu pat queen-size
Sejur 4 nopți în ianuarie 2015
expensive hotel tiny room find another hotel
location, staff
it was ok the rooms were tiny we thought they would be bigger i would not stay here again
Recenzat 06 februarie 2015

NG din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Single standard
Sejur o noapte în ianuarie 2015
Romantic Hotel
Romantic Hotel, Clean & Convenient.
Find out very nice and romantic hotel. The room is clean and big. Very convenient to access the MRT station.
Recenzat 06 februarie 2015

craig din Australia
Turiști solitari
Superior cu pat queen-size
Sejur o noapte în februarie 2015
Porcelain Hotel
comfort, staff, spa
all fine - no dining in hotel but surrounded by good eateries - Togi Korean across the road from hotel fantastic
Recenzat 06 februarie 2015

Harley din Canada
Turiști solitari
Superior cu pat queen-size
Sejur 3 nopți în februarie 2015
Clean, comfortable, small
Cleanliness, location, price
My room was nice and clean, pretty, but small. It was, however, all the space I needed. It was well-located in Chinatown, a block and a half from the MRT station, so I had little difficulty getting anywhere. I'd definitely recommend it.
Recenzat 06 februarie 2015


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: