Bun 7,1
pe baza a 8402 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 8402 opinii
  • Curățenie 7,5
  • Dotări 6,5
  • Situare 8,8
  • Confort/Standard Cameră 7,0
  • Prestaţia personalului 7,0
  • Raport calitate-preț 6,8
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Lon din Australia
Turiști în scop de afaceri
Cameră exectuive cu pat queen-size
Sejur o noapte în aprilie 2016
Perfect for what i needed
Was an overnight trip, essentially needed somewhere to sleep, good value for money especially in Singapore.
Recenzat 11 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ivan din Indonezia
Cupluri
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în martie 2016
Marvelous Service
Last March was my 3rd stay with Porcelain Hotel. I always stay at this hotel when I go to Singapore, because it's only 7 minutes walking to chinatown foodstreet and 5 minutes to MRT, I think it's reasonable price. But what makes this hotel special is the service. Last time I left my coat, jacket, and sweater (I just came back from Japan that's why I brought such things) and they respond very quickly by email. And they keep it for me until it returned to me. Thank You Porcelain Hotel One of your best choice to stay in Singapore.
Recenzat 11 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yoke din Singapore
Cupluri
Superior cu pat queen-size
Sejur o noapte în aprilie 2016
Small Cosy Hotel with Good Location
Decent room in a good location.
Recenzat 10 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Pak din Regatul Unit
Turiști solitari
Single standard
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
Hassle free
excellent location, close to transport, small room but that's what I needed for a short stay.
Recenzat 08 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kittiwan din Thailanda
Călători în grup
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în aprilie 2016
The room is too small
The room is too small
Recenzat 07 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SUWADEE din Thailanda
Familii cu copii mici
Superior cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
-
-
Recenzat 07 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rattanaporn din Thailanda
Cupluri
Superior cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
l love to stay here.
this hotel is not far from mrt, near china town walk street and good location.In the next time, l think I will back to stay here again.
Recenzat 06 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kwok din China
Cupluri
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în martie 2016
Good location.
Good location, near subway. Room too small. No seperation of bath part & toliet part, easy get wet of floor..
Recenzat 06 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kaemkan din Thailanda
Cupluri
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Clean staff lovely
This hotel near China town Station. Good service. Room very clean.
Recenzat 04 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Anusorn din Thailanda
Familii cu copii mici
Executive
Sejur 4 nopți în martie 2016
Nice hotel
Room is ok comparing to the rate, but it would be nicer with window. The strength of the hotel is cleanliness, being in the center of China Town, looking new, friendliness staff.
Recenzat 04 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: