Înapoi la info hotel

Bun 7,1
pe baza a 8339 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 8339 opinii
  • Condiţii/Curăţenie Hotel 7,5
  • Dotări 6,5
  • Situare 8,8
  • Confort/Standard Cameră 7,0
  • Prestaţia personalului 7,0
  • Calitate-preţ 6,8
  • Alimentaţie/Local 5,7

Sin N. din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Sejur 4 nopți în noiembrie 2015
Good Location
Cheap and easy, great for business travelers.
Recenzat 11 aprilie 2016

Lon T. din Australia
Turiști în scop de afaceri
Sejur o noapte în aprilie 2016
Perfect for what i needed
Was an overnight trip, essentially needed somewhere to sleep, good value for money especially in Singapore.
Recenzat 11 aprilie 2016

Ivan T. din Indonezia
Cupluri
Sejur 2 nopți în martie 2016
Marvelous Service
Last March was my 3rd stay with Porcelain Hotel. I always stay at this hotel when I go to Singapore, because it's only 7 minutes walking to chinatown foodstreet and 5 minutes to MRT, I think it's reasonable price. But what makes this hotel special is the service. Last time I left my coat, jacket, and sweater (I just came back from Japan that's why I brought such things) and they respond very quickly by email. And they keep it for me until it returned to me. Thank You Porcelain Hotel One of your best choice to stay in Singapore.
Recenzat 11 aprilie 2016

Yoke C. din Singapore
Cupluri
Sejur o noapte în aprilie 2016
Small Cosy Hotel with Good Location
Decent room in a good location.
Recenzat 10 aprilie 2016

Pak W. din Regatul Unit
Turiști solitari
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
Hassle free
excellent location, close to transport, small room but that's what I needed for a short stay.
Recenzat 08 aprilie 2016

Kittiwan C. din Thailanda
Călători în grup
Sejur o noapte în aprilie 2016
The room is too small
The room is too small
Recenzat 07 aprilie 2016

SUWADEE T. din Thailanda
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
-
-
Recenzat 07 aprilie 2016

Rattanaporn S. din Thailanda
Cupluri
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
l love to stay here.
this hotel is not far from mrt, near china town walk street and good location.In the next time, l think I will back to stay here again.
Recenzat 06 aprilie 2016

Kwok L. din China
Cupluri
Sejur o noapte în martie 2016
Good location.
Good location, near subway. Room too small. No seperation of bath part & toliet part, easy get wet of floor..
Recenzat 06 aprilie 2016

Kaemkan B. din Thailanda
Cupluri
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Clean staff lovely
This hotel near China town Station. Good service. Room very clean.
Recenzat 04 aprilie 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: