Bun 7,1
pe baza a 8393 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 8393 opinii
  • Curățenie 7,5
  • Dotări 6,5
  • Situare 8,8
  • Confort/Standard Cameră 7,0
  • Prestaţia personalului 7,0
  • Raport calitate-preț 6,8
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

nur din Singapore
Cuplu
Superior cu pat queen-size
Sejur o noapte în mai 2014
Relaxing.
The location. The rooms. The cleanliness of the hotel.
Awesome. I love the suite. Recommendable for all honeymoon couples or couples who just wants to relax.
Recenzat 31 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

An din Indonezia
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în mai 2014
Superb
nice location, good staff assistance, very clean hotel
I already stay twice in this hotel. No questions that this is one of my favorite hotel in Singapore.
Recenzat 31 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Gordon din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Standard cu pat queen-size
Sejur 4 nopți în mai 2014
Smallest room in 35 years of travel.
Location, staff, cleanliness
The size of the room was a MAJOR shock; there was NO room for two persons, literally long enough for a queen size bed, and wide enough for the bed, a small shower room, and very small desk. I had to move the luggage to close the door, the desk was not big enough for a laptop computer. The wireless as very poor; lack of security (no WPA2, or even WEP), coverage was poor and could not use in room (go to lobby), and bandwidth was also poor. TV had only eight channels; I spent 4 nights here, would never do it again. Staff were polite and efficient, the room was clean and tidy.
Recenzat 31 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Heri din Indonezia
Cuplu
Deluxe cu pat queen-size
Sejur 2 nopți în mai 2014
just oke, nothing special
location, location, location
just oke... Budget hotel dont book below deluxe room, small room
Recenzat 31 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

PEI din Taiwan
Turist în scop de afaceri
Single standard
Sejur 5 nopți în ianuarie 2014
not bad
low price, food room, nice service
Nothing
Recenzat 31 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ng din Malaezia
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în mai 2014
clean hotel small
small clean hotel
small clean nice staff good food hotel
Recenzat 30 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chin din Malaezia
Turist solitar
Single standard
Sejur 11 nopți în mai 2014
Clean and comfort
Location at city centre, convinient public transportation, easy to find local food .
My room was small but clean. I was disturb by the guess who pass through the walk way. The hotel is very near China Town, very easy to get food specially is local food. I will come back again.
Recenzat 30 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Eddie din Singapore
Familie cu copii mari
Superior cu 2 paturi
Sejur 4 nopți în mai 2014
Value for $
Good location, friendly staff and near to local restaurants.
Recenzat 30 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Soo din Singapore
Turist solitar
Deluxe cu pat queen-size
Sejur o noapte în mai 2014
Comfortable. Enjoyable
Locality and Affordability
Pleasant & relaxing
Recenzat 29 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Xie din China
Cuplu
Standard cu pat queen-size
Sejur o noapte în mai 2014
Comfortable, coezy,
Room condition, clearance , design and location
Comfortable, I spend a happy and romantic night with my gf
Recenzat 29 mai 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: