Foarte bun 7,9
pe baza a 1206 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1206 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 7,4
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 8,0
  • Servicii 8,0
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,7
Aranjare după

Marilou din Filipine
Cupluri
Cameră deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
Restful home away from home
Location is peaceful with the sea breeze just outside your door... Staff are polite and accomodating. Will be back soon..
Recenzat 25 august 2016

Maria din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră deluxe
Sejur o noapte în august 2016
My favorite hotel in davao
I live in davao but i used to stay hotel and spend vacation in this hotel.everything is perfect for me
Recenzat 24 august 2016

Richard din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Cameră deluxe
Sejur 2 nopți în august 2016
Great hotel. Expensive food.
Overall experience was very satisfactory. Room rates were very affordable. Only regret were the food prices. Very expensive.
Recenzat 22 august 2016

Rowena din Norvegia
Cupluri
Cameră deluxe
Sejur 3 nopți în august 2016
very nice hotel
Beautiful place its perfect for a couple vacation. i will be back here again. the stuff is so helpful the room is big and nice. perfect place to relax
Recenzat 15 august 2016

Max din Statele Unite
Turiști solitari
Cameră deluxe
Sejur 4 nopți în august 2016
A lovely view and great park environment with their own beach.
I have very little bad things as this place is a dreamy place to go. Single, couple or family. My one thing is there was tiny ants or something that came out in the bathroom. Should be sprayed. But with ignoring them was a great place confortable and well kept
Recenzat 15 august 2016

Zulueta din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe Premium
Sejur o noapte în august 2016
Value for money, safe and sound haven
Rooms are well ventilated. Sorroundings very clean. Breakfast is superb. Staff are friendly. Please add smoking area not so far from the rooms.
Recenzat 14 august 2016

michael din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Cameră deluxe
Sejur o noapte în august 2016
Good service, rooms need update
Good service, aging hotel That needs a renovation. Food is not bad, room service expensive. Great location
Recenzat 13 august 2016

stephanie din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră deluxe
Sejur o noapte în august 2015
room was dusty
room dusty but new, breakfast not goof
Recenzat 06 august 2016

Amy din Statele Unite
Familii cu copii mari
Cameră Deluxe Premium
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Excellent!
Davao Waterfront Hotel is the best hotel in Davao City.!
Recenzat 01 august 2016

Cheng din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră deluxe
Sejur 3 nopți în iunie 2016
far from town and olf facilities
far from town, the facilities need to be upgraded
Recenzat 01 august 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: