Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 81 opinii
  • Curățenie 6,6
  • Dotări 6,6
  • Situare 7,7
  • Confort/Standard Cameră 6,9
  • Prestaţia personalului 6,9
  • Raport calitate-preț 7,2
  • Alimentaţie/Local 6,0
Aranjare după

Marlowe din Filipine
Cupluri
Deluxe dublu cu mic dejun
Sejur 3 nopți în martie 2016
Marlowe Badiola
We enjoyed our stay in this hotel during holy week. If we go back to davao, definitely we would choose this hotel again
Recenzat 29 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Eduarte din Australia
Turiști solitari
Deluxe dublu cu mic dejun
Sejur 2 nopți în martie 2016
Nice place to stay
Spacious, friendly staff and good food
Good!
Recenzat 18 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Maria din Filipine
Familii cu copii mici
Deluxe dublu cu mic dejun
Sejur 5 nopți în mai 2015
great for children
great stay
Recenzat 10 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Maria din Filipine
Cupluri
Deluxe cu 2 paturi și mic dejun
Sejur 5 nopți în mai 2015
great stay
great hotel
Recenzat 10 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Maria din Filipine
Cupluri
Single standard cu mic dejun
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
value hotel
price, staff, location
good. staff nice and courteous. food is good.
Recenzat 08 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

princess din Filipine
Familii cu copii mari
Deluxe cu 2 paturi și mic dejun
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
very good
the staff are very accommodating,nice place, the free breakfast was good
very good! we will come back again
Recenzat 02 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

John din Filipine
Cupluri
Deluxe dublu cu mic dejun
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Clean and spacious room, nice staff, great location
Great budget hotel with easy access to malls, resto, transport and everything else. The room is clean and spacious. The bed is comfortable.
Recenzat 28 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Angelica din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Single standard cu mic dejun
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
Regency Inn
Location, Cable TV, Airconditioning
It was a comfortable stay. There was just a slight miscommunication in the breakfast because apparently, guests who booked through Agoda shall have different set of breakfast. It was not communicated in the restaurant, so I was charged additional costs for the breakfast because I ordered the normal set in the menu.
Recenzat 24 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

EDWIN din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe dublu cu mic dejun
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Nice stay
Room enough space, clean and comfortable
Nice stay
Recenzat 20 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rio din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe dublu cu mic dejun
Sejur 3 nopți în septembrie 2015
Needs Upgrading
Really accommodating staff, location is good and room is clean
I had a good stay at Regency. The staff were very accommodating to my requests. The hotel however is already old and may need some repainting and upgrading of facade as well as new carpet in the hallway.
Recenzat 14 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: