Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 128 opinii
  • Curățenie 8,7
  • Dotări 7,4
  • Situare 7,8
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 8,3
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 6,9
Aranjare după

Karen din Filipine
Familii cu copii mari
Cameră dublă superior
Sejur o noapte în iulie 2016
Nice
There was pounding on the road construction infront of the hotel when we stayed but thankful it was quiet before we fell asleep. Breakfast buffet was less than i expected but it was good. Rooms are small but clean even in bathrooms. Overall, it was a good overnight stay.
Recenzat 13 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Joshua din Filipine
Turiști în scop de afaceri
superior single
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Seems new
Ok buffet for a foreigner. For Davao it was very clean. Internet was ok, at times very good.
Recenzat 24 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jonathan din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Dublă superior
Sejur o noapte în iunie 2016
Business Travel...satisfied
Comfy big bed, clean, strong shower, big led tv, spacious room, fair breakfast...overall good quality
Recenzat 21 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ana din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră vicente
Sejur 2 nopți în februarie 2016
Value for Money
I stayed in this hotel together with my family. We booked 4 rooms for a total of 10 guests. The breakfast was great as they are mostly local dishes. The front desk is very friendly and accommodating. The location is also strategic, near the famous Harana restaurant. Will stay there again if given the chance.
Recenzat 04 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ana din Filipine
Familii cu copii mici
Dublă superior
Sejur o noapte în februarie 2016
Value for Money
I stayed in this hotel together with my family. We booked 4 rooms for a total of 10 guests. The breakfast was great as they are mostly local dishes. The front desk is very friendly and accommodating. The location is also strategic, near the famous Harana restaurant. Will stay there again if given the chance.
Recenzat 04 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Michael din Filipine
Familii cu copii mici
Dublă superior
Sejur 2 nopți în mai 2016
Very satisfied
Keep it up.
Recenzat 04 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mhardiya din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră vicente
Sejur 3 nopți în mai 2016
Family Tour to the city
The hotel is indeed very clean, descent, staff are very warm and helpfull but the location is quite far from the mall as mention 8min walk is not true. Over all the hotel is very good to stay.
Recenzat 01 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ma. din Filipine
Turiști solitari
superior single
Sejur 4 nopți în mai 2016
I liked the room 301
It may not have a balcony but for those who need a simple room with hot shower, this room is all right. You can see the Marco Polo Hotel from the window.
Recenzat 10 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chedilyn din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Dublă superior
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
comfortable stay
I've stayed here several times and it hasn't disappointed me so far. The staff are helpful, rooms are clean, with comfortable bed and beddings.
Recenzat 29 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

pagasa din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Dublă superior
Sejur o noapte în aprilie 2016
Very good
Will come back! I love the cleanliness
Recenzat 16 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: