Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 289 opinii
  • Curățenie 7,1
  • Dotări 6,2
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 7,6
  • Servicii 7,3
  • Raport calitate-preț 6,7
  • Alimentaţie/Local 7,1
Aranjare după

Jeremy din Statele Unite
Familii cu copii mici
Premier
Sejur o noapte în august 2016
Excellent, but not cheap
Overall we were very impressed. And the breakfast was delicious and had a huge selection.
Recenzat 21 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

marife din Filipine
Cupluri
Deluxe
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Clean hotel with casino and at the city center
Staff are accomodating , the lobby needs an upgrade but the cleanliness iis ok
Recenzat 19 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

DONALD din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2016
AN ICON IN DAVAO
APO VIEW HOTEL IS AN OLD HOTEL, BUT IT STILL AN ICON IN DAVAO AND A LANDMARK WITH THE TRADITIONAL DAVAO SPIRIT. THE ROOMS AND FACILITY ARE CLEAN, WITHIN INTERNATIONAL STANDARD. THE STAFF ARE FRIENDLY AND CAN COMMUNICATE WELL IN FOREIGN LANGUAGE.
Recenzat 11 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jose din Filipine
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
Good
Nice
Recenzat 22 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

gerald din Statele Unite
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Recenzat 18 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Janalle din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 3 nopți în februarie 2016
Very nice hotel
location is ok
Recenzat 08 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

jojo din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Recenzat 08 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

javier din Filipine
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Recenzat 04 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Emilie din Statele Unite
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Recenzat 07 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Marie din Filipine
Turiști solitari
Deluxe
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Good location
A bit expensive
Recenzat 06 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: