Foarte bun 8,0
pe baza a 3272 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3272 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 7,6
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 8,0
  • Prestaţia personalului 8,0
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 8,0
Aranjare după

Shannon din Australia
Călător în grup
Cameră deluxe
Sejur 2 nopți în august 2015
Average
Hotel needs to be refurbished. I have stayed in 10+ hotels in the Philippines and would say that the Star rating may need to be revised. Otherwise, staff were friendly and helpful.
Recenzat 17 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rhigel din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Superior
Sejur 8 nopți în septembrie 2016
Exceptional service staff Mr. Roland Vasallo in banquet function .
Very friendly staff perfect location the waiter in our function is exceptional he is Mr. Rolan Vasallo in banquet, he facilitated our special needs with timely service with a smile . I will recommend this place to my associates with the experience I have over all and Mr. Vasallo's friendly accommodation made my stay in Waterfront Hotel , Lahug worthy of praise. Five star definitely !! Thank you !!!
Recenzat 14 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

changwon din Coreea de Sud
Turist solitar
Superior
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
CH ...
friendly staff , good location...
Recenzat 13 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Clark din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră Ambassador
Sejur o noapte în februarie 2016
Ok
Ok
Recenzat 13 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Clark din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe
Sejur 3 nopți în august 2016
Ok
Ok
Recenzat 13 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SEAN din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
Very old hotel
Need renovation....
Recenzat 13 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Arturo din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
Need to improve bathroom , its already old , specialy the basin , faucet and bathtub .., bathroom need renovation
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mohammad din Filipine
Cuplu
Superior
Sejur o noapte în august 2016
nice view
its near t the city boundaries . its far from down town and near to the mountains
Recenzat 10 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kathryn din Australia
Familie cu copii mici
Superior
Sejur o noapte în septembrie 2016
Good service!
Our shower wasn't working. Overall good service
Recenzat 08 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

May din Filipine
Familie cu copii mici
Superior
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
a relaxing place in a very convenient location
We had a good sleep. The place is safe for babies. All employees were very friendly & accommodating. Definitely our place to be in the city!
Recenzat 07 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: