Foarte bun 8,0
pe baza a 3272 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3272 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 7,6
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 8,0
  • Prestaţia personalului 8,0
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 8,0
Aranjare după

Maria din Filipine
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur o noapte în august 2016
Not for Business Travelers
I hope you can state if hotel has smoking rooms available or completely no smoking. Also, the toilet flush is old and I had to call the maintenance to fix it. He said it's something about the flush. Since I can;t keep calling him, I actually learned how to fix the toilet flush. Wish it was better. Line on check in and check out is long and I got assigned to 2 trainees which of course took longer. Maybe they could have a trainee partner with a regular instead of 2 trainees.
Recenzat 08 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chan din Hong Kong
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur 2 nopți în august 2016
Business
A very leisure hotel, overall !
Recenzat 08 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mark din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră Ambassador
Sejur o noapte în iulie 2016
Great for families
Buffet breakfast very good with lots of choices . Swimming pool area good for young kids. Gym facility also good.
Recenzat 05 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Marylou din Filipine
Familii cu copii mari
Cameră deluxe
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Convenient
It is very convenient for me. There was always available taxis and it is located centrally to where I needed to go. It is also very near to the Ayala Malls. The room was clean and the staff very friendly and helpful. Check in and check out was breeze as I have already reserved the room through Agoda.
Recenzat 03 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Peter din Statele Unite
Cupluri
Cameră deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
it was only okay
no king bed, bad air conditioning - no stores nearby
Recenzat 02 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Rebe din Australia
Familii cu copii mici
Superior
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Great stay
We thoroughly enjoyed our stay at the Waterfront.
Recenzat 01 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Romeo din Filipine
Familii cu copii mici
Superior
Sejur o noapte în iulie 2016
Good
The hotel is nice and clean
Recenzat 01 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hock din Singapore
Turiști în scop de afaceri
Cameră deluxe
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Have better choices
No queen size bed avail. Ended with 2 x single (exactly single and not super single). Shower head is a fixture. No spray hose. Toilet small and cramp. No side door to enter or exit from town and have to walk all the way up.
Recenzat 31 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Eugene din Singapore
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur 3 nopți în iulie 2016
3 night conference stay
The housekeeping did not respond to my help asking for electrical adaptor. Otherwise, the service is okay.
Recenzat 30 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

JESSIE din Filipine
Cupluri
Suită Ambassador
Sejur o noapte în iulie 2016
Excellent
Truly a five star hotel it will endorse it to my friends go book at water front...thanks waterfront I had a great experienced...,
Recenzat 30 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: