2015
Foarte bun 7,9
pe baza a 3295 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3295 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 7,7
  • Situare 8,8
  • Confort/Standard Cameră 7,9
  • Prestaţia personalului 7,8
  • Raport calitate-preț 7,5
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

christopher din Statele Unite
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur o noapte în mai 2016
Great hotel and staff
Good value for money!
Recenzat 25 septembrie 2016

anthony din Regatul Unit
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur 13 nopți în septembrie 2016
Stay here every time I come to Cebu.
Staff so friendly and polite alway there to help And make my stay pleasurable
Recenzat 25 septembrie 2016

Richmond din Filipine
Familii cu copii mari
Cameră superior
Sejur o noapte în septembrie 2016
Hotel lobby has certain smell
Hotel rooms lacks some stuff.. sofa chair does not have a foam, or either the foam is being repaired or misplace.. they should have just remove the chair..
Recenzat 24 septembrie 2016

Sungsik din Coreea de Sud
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur o noapte în iunie 2016
airport casino hotel
just front of mactan airport, when you arrive late at airport, good to stay one day and enjoy casino
Recenzat 19 septembrie 2016

joseph din Statele Unite
Familii cu copii mici
Suită deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2016
nice hotel. good breakfast buffet. gaurds are friendlier than the staff
DO NOT leave a towel on the bathroom floor. They charge you for doing that. Only p23 but that's just stupid. With "rules" like that I wont be staying here again
Recenzat 19 septembrie 2016

Vivian din Filipine
Familii cu copii mari
Cameră superior
Sejur o noapte în septembrie 2016
Amazing Stay
Waterfront Mactan is truly fantastic! Location is very near at the airport. Its right across of the departure area. Staff are so friendly and helpful. The receptionist upgraded our room to executive suite when we have just booked the Superior room. Room is super clean and fabulous! We totally enjoyed our stay 😸 Will definitely go back and recommend this hotel to my friends👍
Recenzat 17 septembrie 2016

Christina din China
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în martie 2016
Great!
Very near the airport. Hotel is great.
Recenzat 16 septembrie 2016

christine din Regatul Unit
Cupluri
Suită deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2016
We always enjoy our stay here.
Wonderful staff and good food. So convenient when flying in or out with a free shuttle too.
Recenzat 13 septembrie 2016

john din Statele Unite
Turiști în scop de afaceri
Suită deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Casino Hotel 1970s Environment
Excellent airport stay only. One night is all can appreciate, if that's the sarcastic word for hotel. Great staff.
Recenzat 13 septembrie 2016

Garvan din Irlanda
Turiști solitari
Suită deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2016
Nice location and good value
Good value for what I paid for room. Clean and large room on high floor. Nice breakfast and 1 minute walk to airport so couldn't be easier
Recenzat 13 septembrie 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: