Fantastic 8,7
pe baza a 1382 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1382 opinii
  • Curățenie 9,1
  • Dotări 9,1
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 9,1
  • Prestaţia personalului 8,9
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 8,4
Aranjare după

PYUNG din Coreea de Sud
Turiști solitari
Cameră premier
Sejur 3 nopți în iulie 2016
good
good
Recenzat 04 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mark din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră premier
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Best in Cebu
For me this is the best that you can get when it comes to beach resorts in Cebu. The room, the restaurants, the staff, the pool, the beach are the best!
Recenzat 25 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

VANESSA din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră deluxe
Sejur 2 nopți în decembrie 2014
My favorite
My favorite hotel.. One of the best hotel I stayed too.. In the list of my top3.. I love the staff,, very friendly and courteous and I really feel at home here and I feel special and loved..
Recenzat 17 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jo din Filipine
Cupluri
Cameră premier
Sejur o noapte în iunie 2016
Excellent place as expected
Its my 2nd stay in Shangri-La Mactan and the experience is always the best. They have all the amenities we as a couple need.
Recenzat 16 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kris din Filipine
Călători în grup
Deluxe Room (Main Wing)
Sejur o noapte în iulie 2016
Value for Money
Comfortable rooms although balcony during a hard rain tends to overflow. Nice breakfast buffet although limited in selections. But still the best resort in Mactan (IMO) after trying other resorts. I actually enjoy the activities they offer.
Recenzat 15 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Thor din Malaezia
Familii cu copii mari
Cameră Ocean Club
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Great but need a refurnish!
Abit overprized! the rooms were tired but the facilities made up for it! Great beach and great food!
Recenzat 14 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jongchan din Coreea de Sud
Turiști solitari
Cameră premier
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Good
Especially, the private beach was awesome. You can watch Nimos in front of your eyes
Recenzat 14 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

michelle din Filipine
Cupluri
Cameră deluxe
Sejur o noapte în iunie 2016
Need to improve on hospitality service
We enjoyed the snorkeling and beach view, however hotel staffs seemed arrogant and demeaning when we approach them, esp. the pool area beverage servers (Note: We are very polite and nice when we approached them)I understand that almost 80% of their guest that they were foreigners but they should give equal courtesy to Filipino guests. After snorkeling, we are surprised that there’s water interruption that day, common CR is quite far from our room and we are too tired to roam around, sadly, they don’t find alternative when we requested for one (got rashes afterwards coz we waited for 3 hours before it got fixed!!!)
Recenzat 14 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

chen din Taiwan
Familii cu copii mici
Cameră deluxe
Sejur 2 nopți în iulie 2016
generally speaking, good location with very good facilities.
reception staff need to be improved.
Recenzat 12 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Michael din Australia
Cupluri
Cameră premier
Sejur 4 nopți în iulie 2016
Great place
Had a great time. Everything was brilliant. The best wad the beach and the staff looking after us. Our favorite restaurant was the Crowley cove a great seafood menu.
Recenzat 10 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: