Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 119 opinii
  • Curățenie 6,1
  • Dotări 5,6
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 6,4
  • Prestaţia personalului 6,3
  • Raport calitate-preț 6,6
  • Alimentaţie/Local 5,5
Aranjare după

Lucita din Filipine
Familii cu copii mari
Superior
Sejur o noapte în mai 2015
Convenient
Good location, near the airport
Stayed here for a few hours so I won't be late for my early flight. Good location, just across Gaisano mall and it's near the airport.
Recenzat 06 mai 2015

harish din India
Cupluri
Superior
Sejur 2 nopți în aprilie 2015
Like a lodge
Location, closer to the airport and supermarket
Noisy and unattended
Recenzat 23 aprilie 2015

David din Australia
Cupluri
Superior
Sejur 7 nopți în martie 2015
over priced for what you get
location
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Recenzat 02 aprilie 2015

frederik din Olanda
Turiști solitari
Superior
Sejur o noapte în martie 2015
was there before
the restaurant on the top floor, the location, the rpice
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
Recenzat 24 martie 2015

Jasmine din Filipine
Călători în grup
Superior
Sejur o noapte în decembrie 2014
Poor and mediocre all around
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Recenzat 06 ianuarie 2015

roel din Filipine
Turiști solitari
Superior
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
Dilapidated
near airport, in front of gaisano
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Recenzat 02 ianuarie 2015

Robert din Statele Unite
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2014
Over all great hotel. Just don't eat the food.
Great pool, excellent staff service, nice rooms.
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Recenzat 15 noiembrie 2014

BIGELOW din Statele Unite
Turiști solitari
Superior
Sejur o noapte în noiembrie 2014
Sad is how I felt when I saw the room.
Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Recenzat 04 noiembrie 2014

Marlet din Filipine
Familii cu copii mici
Superior
Sejur 2 nopți în iulie 2014
We got what we paid for
Won't come back there no more.
Recenzat 26 septembrie 2014

Olivia din Regatul Unit
Cupluri
Superior
Sejur o noapte în septembrie 2014
Simple, clean enough
Clean sheets, bed quite comfortable, fairly spacious room
Average, everything was ok, dead cockroach on the floor in the morning
Recenzat 24 septembrie 2014


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: