Foarte bun 7,6
pe baza a 435 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 435 opinii
  • Curățenie 7,6
  • Dotări 6,2
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 7,6
  • Prestaţia personalului 7,7
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după

Brian din Filipine
Cuplu
Cameră superior
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Nice location. Clean rooms. Service is good.
Highly recommended place.
Recenzat 18 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Daniel din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Disappointing
Bed sheets and towels are too old, my room was not serviced by housekeeking on my second day, i had to buy my drinking water in the room
Recenzat 17 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Michal din Republica Cehă
Turist solitar
Cameră superior
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
I expected more
Sadly the stay here was a disappointment. No hot, not even warm water, cracks in walls, not working internet and TV. Staff personnels tried to help but were not able too. +side: politeness of staff, silence in the room
Recenzat 14 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Arnold din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră superior
Sejur o noapte în septembrie 2016
location is good
Overall place is ok except for the toilet which was a bit stinky.
Recenzat 14 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Stephanie din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră superior
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Excellent
Very good location, and the rates are reasonable.
Recenzat 13 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jill din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră superior
Sejur o noapte în septembrie 2016
Disappointing
We got it cheap but the cleanliness of the rooms are very disappointing. I requested for a room transfer three times! And all the rooms I saw were all dirty and stinky. I wouldn't check in here again.
Recenzat 13 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Oliver din Germania
Turist solitar
Cameră superior
Sejur o noapte în septembrie 2016
Good hotel for the price i paid
Staff very friendly. Low pressure of shower. Wifi very weak. Nice roof pool, only 4chairs..But all in all would come again.
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

JENNIFER din Filipine
Turist în scop de afaceri
Cameră superior
Sejur 3 nopți în august 2016
Value for money
Affordable for business trips.
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Renato din Filipine
Turist solitar
Cameră superior
Sejur o noapte în septembrie 2016
A+++
Good staff and service. I'll definite recommend
Recenzat 06 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Clifford din Statele Unite
Familie cu copii mici
Cameră superior
Sejur 2 nopți în august 2016
Dont judge the book by its cover
At first sight when you walk in the lobby this is a nice hotel. It all ends as soon as you get on the lift to go to your room. The lift is small, the halls are dark and musty the rooms are dirty and smell. House keeping did not come by our room until we called them for clean towels. But the room was never cleaned during our stay.
Recenzat 05 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: