Foarte bun 7,6
pe baza a 1419 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1419 opinii
  • Curățenie 7,8
  • Dotări 7,6
  • Situare 6,7
  • Confort/Standard Cameră 8,0
  • Servicii 7,9
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după
Recenzii verificate

Luca din Italia
Turist în scop de afaceri
Cameră superior
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
Part of the resort seems very old
my room was is the old part, no sealed windows. The A/C was so noisy it was hard to sleep. Smells humid. No taxies available, need to book them and wait because the hotel is not in a very serviced area
Recenzat 13 septembrie 2016
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

Patricio din Filipine
Familie cu copii mari
Cameră Premier Deluxe pe partea cu piscina
Sejur o noapte în septembrie 2016
Was a nice stayed w my family,good food nice place and safe,staff was so friendly and accommodating
Great place n nice to stay...recommend to my friends
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Shahromi din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe lângă piscină
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Nice hotel
Nice hotel but it's hard to find halal food.
Recenzat 11 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Emile din Olanda
Cuplu
Cameră Premier Deluxe pe partea cu piscina
Sejur 4 nopți în august 2016
Good hotel
Good hotel at fine location nGood hotel at fine location not too far from the aiportot too far from the aiport
Recenzat 06 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Celito din Filipine
Cuplu
Cameră superior
Sejur o noapte în august 2016
Excellent experience
Hassle-free experience from arrival to departure. Courteous and helpful staff. Clean, comfortable facilities.
Recenzat 01 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Choi din Coreea de Sud
Turist solitar
Deluxe lângă piscină
Sejur 3 nopți în august 2016
Generally O.K
Good service and pretty good bargain but location wasn't good and beach was look good in the night but in the morning it smells weird and looks very, i mean very bad.
Recenzat 29 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Isabel din Filipine
Familie cu copii mari
Cameră superior
Sejur 2 nopți în august 2016
Clean pools but the beach is not good!!
Nice staff and they are willing to help/assist you in your needs.. Beach not good!!!
Recenzat 28 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Michael din Statele Unite
Turist solitar
Cameră Premier Deluxe pe partea cu piscina
Sejur 4 nopți în mai 2016
vacationing
The hotel is nice but the location is not that great, the road to the hotel is like a war zone, I thought I was back in Iraq. They need to pave the road. It's a no smoking hotel, can't even smoke on the beach, I'm a casual cigar smoker and I went there to enjoy and relax so much for that. Anyway the food is great.
Recenzat 24 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

haruhiko din Japonia
Cuplu
Deluxe lângă piscină
Sejur 4 nopți în august 2016
known this hotel for 35yrs.
getting better. but after 7pm, stopped into the sea, no.2, limited smoking area. we are not baby, getting like japanese systems which i hate. Not for adults resorts.... think about Europe and American ones. To your management.
Recenzat 19 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

yokoyama din Filipine
Familie cu copii mici
Suită cu 2 dormitoare
Sejur o noapte în iulie 2015
Vacation
My kids and i are having fun last year
Recenzat 19 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: