Foarte bun 7,6
pe baza a 1416 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1416 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 7,6
  • Situare 6,7
  • Confort/Standard Cameră 8,0
  • Prestaţia personalului 7,9
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Shahromi din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe lângă piscină
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Nice hotel
Nice hotel but it's hard to find halal food.
Recenzat 11 septembrie 2016

Emile din Olanda
Cupluri
Cameră Premier Deluxe pe partea cu piscina
Sejur 4 nopți în august 2016
Good hotel
Good hotel at fine location nGood hotel at fine location not too far from the aiportot too far from the aiport
Recenzat 06 septembrie 2016

Celito din Filipine
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în august 2016
Excellent experience
Hassle-free experience from arrival to departure. Courteous and helpful staff. Clean, comfortable facilities.
Recenzat 01 septembrie 2016

Choi din Coreea de Sud
Turiști solitari
Deluxe lângă piscină
Sejur 3 nopți în august 2016
Generally O.K
Good service and pretty good bargain but location wasn't good and beach was look good in the night but in the morning it smells weird and looks very, i mean very bad.
Recenzat 29 august 2016

Isabel din Filipine
Familii cu copii mari
Cameră superior
Sejur 2 nopți în august 2016
Clean pools but the beach is not good!!
Nice staff and they are willing to help/assist you in your needs.. Beach not good!!!
Recenzat 28 august 2016

Michael din Statele Unite
Turiști solitari
Cameră Premier Deluxe pe partea cu piscina
Sejur 4 nopți în mai 2016
vacationing
The hotel is nice but the location is not that great, the road to the hotel is like a war zone, I thought I was back in Iraq. They need to pave the road. It's a no smoking hotel, can't even smoke on the beach, I'm a casual cigar smoker and I went there to enjoy and relax so much for that. Anyway the food is great.
Recenzat 24 august 2016

haruhiko din Japonia
Cupluri
Deluxe lângă piscină
Sejur 4 nopți în august 2016
known this hotel for 35yrs.
getting better. but after 7pm, stopped into the sea, no.2, limited smoking area. we are not baby, getting like japanese systems which i hate. Not for adults resorts.... think about Europe and American ones. To your management.
Recenzat 19 august 2016

yokoyama din Filipine
Familii cu copii mici
Suită cu 2 dormitoare
Sejur o noapte în iulie 2015
Vacation
My kids and i are having fun last year
Recenzat 19 august 2016

Jonathan din Australia
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în iulie 2016
Old rooms
Old rooms, noisy AC, lovely setting
Recenzat 13 august 2016

Darryl din Australia
Cupluri
Cameră superior
Sejur 7 nopți în august 2016
Accommodation
The place was nice
Recenzat 13 august 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: