Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1584 opinii
  • Curățenie 7,6
  • Dotări 7,4
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 7,9
  • Prestaţia personalului 7,5
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 6,9
Aranjare după

analyn din Filipine
Cupluri
Cameră Grand Superior (aripa veche)
Sejur o noapte în octombrie 2012
Overnight
Ideal for sleeping only
Recenzat 21 septembrie 2016

Mark din Filipine
Cupluri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în septembrie 2016
Greatest Experience
The hotel experience is very outstanding, the staff are very friendly, breakfast food are very great. our room was superb very big site a very nice view of the city during the day and night. the room design is very modern. i would definitely recommend this hotel to my family and friends. :-)
Recenzat 19 septembrie 2016

Thomas din Statele Unite
Cupluri
Cameră Grand Superior (aripa veche)
Sejur 10 nopți în septembrie 2016
Very Nice Hotel
The Service was great...Staff was so friendly...just overall we really enjoyed our Stay...Thanks
Recenzat 18 septembrie 2016

harrison din Filipine
Turiști solitari
Deluxe (aripa nouă)
Sejur 3 nopți în septembrie 2015
nice location
nice location, clean,
Recenzat 16 septembrie 2016

Janeth din Filipine
Familii cu copii mici
Deluxe (aripa nouă)
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Comfortable, clean & accessible
Big & updated rooms Clean & efficient staff(good & prompt service) Complete facilities( resto, gym, spa,etc) Close to prime locations(big malls, offices, restos, etc) Welcoming staff
Recenzat 12 septembrie 2016

drew din Australia
Turiști solitari
Deluxe (aripa nouă)
Sejur o noapte în septembrie 2016
Castle Peak my home away from home
I always stay here when i am in Cebu.The staff are efficient ,well presented and friendly . On the odd occassion when something hasnt been right with my room the problem is quickly fixed or they have moved me to another room.Well done staff and management at Castle Peak.
Recenzat 08 septembrie 2016

EMANUEL din Statele Unite
Turiști solitari
Cameră Grand Superior (aripa veche)
Sejur 11 nopți în august 2016
EVERYTHING ABOUT CASTLE PEAK IS GREAT XCEPT THE FACT THAT IN ""THE MEN RESTROOMS""THERE SHOULD BE MALE STAFF"" CLEANING NOT.""FEMALES."".....IT MADE FEEL VERY VERY UNCOMFORTABLE...
Recenzat 08 septembrie 2016

thomas din Australia
Cupluri
Cameră Grand Superior (aripa veche)
Sejur 5 nopți în august 2016
TOM
Very pleased with this hotel
Recenzat 04 septembrie 2016

Janeth din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră Grand Superior (aripa veche)
Sejur o noapte în august 2016
Highly recommended
- good accomodation & service. -complete facilities, including food resto, spa,pool,gym,etc. -accessible to all: big malls, restaurants, salon, businesses, etc.. - staff r professionally trained & neat! -I highly recommend to our balikbayans.
Recenzat 01 septembrie 2016

Meriam din Filipine
Cupluri
Cameră Grand Superior (aripa veche)
Sejur o noapte în august 2016
nice hotel
Recenzat 31 august 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: