Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 2056 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 7,5
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 7,9
  • Prestaţia personalului 8,0
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 7,2
Aranjare după

Ernest din Regatul Unit
Turist în scop de afaceri
Cameră twin standard sau dublă (în clădirea principală)
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
I Recomment
Had a pleasant stay here and found no faults, good food,friendly staff,i will go back there.
Recenzat 14 septembrie 2016

Tony din Statele Unite
Turist solitar
Cameră twin standard sau dublă (în clădirea principală)
Sejur o noapte în septembrie 2016
Bed bugs
It was OK till I slept. Covered in bedbugs bites. Went to the front desk for help at 5 am. Nothing. Slept in the lobby before checking out
Recenzat 12 septembrie 2016

Darill din Filipine
Cuplu
Dublă deluxe în aripa de vest (etaj deluxe)
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Good hotel
A must try hotel in panglao
Recenzat 06 septembrie 2016

Patricia din Filipine
Călător în grup
Deluxe (Clădirea principală)
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Had a fantastic time staying here!
Everything was perfect except for the bath water / toilet.
Recenzat 06 septembrie 2016

Ma. din Filipine
Călător în grup
Standard Double (West Wing)
Sejur 4 nopți în august 2016
Lori
The staff are friendly, courteous and prompt to respond to requests. Facilities are in good condition. The food is great. Rooms and pools are clean. Our hotel transfers were very efficiently handled. I would check-in at the same hotel if I travel to Bohol again.
Recenzat 05 septembrie 2016

JESUSA din Filipine
Familie cu copii mari
Cameră twin standard sau dublă (în clădirea principală)
Sejur 2 nopți în august 2016
Family
Spacious room, good ambiance, nice swimming pool, accessible to all - beach, restaurant, groceries etc. We will definitely stay here again. Highly recommended to travelers.
Recenzat 02 septembrie 2016

Samuel din Filipine
Familie cu copii mici
Cameră twin standard sau dublă (în clădirea principală)
Sejur o noapte în august 2016
Value for money
Hotel has good location, nice pool and very clean.
Recenzat 01 septembrie 2016

Vladimir din Filipine
Călător în grup
Junior Suite (West Wing)
Sejur o noapte în august 2016
Good place to stay.
Very big room. We stayed in a junior suite. We are group of four and the room is very spacious that it can accommodate more than that. Though we were not able to use the facilities as we checked in late and left early the next day.
Recenzat 31 august 2016

Patrik din Elveţia
Cuplu
Dublă deluxe în aripa de vest (etaj deluxe)
Sejur 2 nopți în august 2016
Very clean, very good
The staff was very helpful and they has everything you need! despite the shower water was salt water (I guess its from ocean) everything was pretty neat! I wouldn't recommend to eat breakfast in the hotel cuz it's not value for the price.
Recenzat 27 august 2016

jade din Filipine
Cuplu
Cameră twin standard în aripa de vest pentru nefumători
Sejur 2 nopți în august 2016
satisfied client...
I love the place....the food...location..services, facilities and the staff.. thank you PRP for taking good care of us....:-) xoXo
Recenzat 25 august 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: