2015
Fantastic 8,5
pe baza a 17217 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 17217 opinii
  • Curățenie 8,9
  • Dotări 8,8
  • Situare 8,5
  • Confort/Standard Cameră 8,7
  • Prestaţia personalului 8,7
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 7,8
Aranjare după

Andy din Indonezia
Călători în grup
Suită Royale cu 1 pat king-size
Sejur o noapte în iunie 2015
Excellent Room
The Room, The Bed, Carpet
So Good
Recenzat 24 iunie 2015

VINESH din Africa de Sud
Cupluri
Suită Royale cu 1 pat king-size
Sejur 2 nopți în iunie 2015
40th Birthday Celebrations
Comfortable Spacious Rooms, Fine Dining at Italian Restaurant, Birthday Cake Surprise for my wife
Superb!!!
Recenzat 24 iunie 2015

HUI din Malaezia
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în iunie 2015
clean room wz friendly staffs
hotel is clean and tidy,staffs are friendly.hotel is too crowded
We got upgraded from royale to bella suite before we arrive at the hotel,hotel staffs sent email to me for the upgraded.Appreciated for the early check in and all the arrangement hotel has done.
Recenzat 24 iunie 2015

Eric din Malaezia
Cupluri
Sejur 4 nopți în iunie 2015
Opulent and luxurious getaway.
Opulent, Luxurious, Feel good.
It's one of the best hotel ever in my life. It's luxurious, opulent and everything is just so pampering. I would stay here over and over again. I have nothing but the highest praise for Venetian Macao
Recenzat 24 iunie 2015

WEN din Taiwan
Cupluri
Suită Bella cu 2 paturi queen-size
Sejur o noapte în iunie 2015
Good
Shopping
Recenzat 24 iunie 2015

Wei din Singapore
Familii cu copii mici
Suită Royale cu 1 pat king-size
Sejur 3 nopți în iunie 2015
NA
Food, Service and Location are good.
Great
Recenzat 23 iunie 2015

Chiew din Singapore
Cupluri
Suită Royale cu 1 pat king-size
Sejur 2 nopți în mai 2015
Beautiful
Clean, beautiful, friendly staffs
Room was very spacious, even the washroom was beautiful. Very enjoyable stay and highly recommended to all.
Recenzat 23 iunie 2015

Felita din Indonezia
Familii cu copii mici
Suită Royale cu 1 pat king-size
Sejur 2 nopți în iunie 2015
Great hotel, great staff
Room, shops,service
I booked 1 room, stay for 2 nights, i booked from agoda n there is only king bed, i tried to order double queens but the hotel informed that i can't change my room. But when i asked about extra bed price, the receptionist said he will give me for free, or i want to change my King bed to double queen beds. Yipee sure i want double queen beds, n he gave us a room with very nice view. So sorry i couldn't remember his name :D Thank u
Recenzat 23 iunie 2015

Tan din Singapore
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în iunie 2015
Excellent Resort Hotel
Good services staffs,very informative signs,comfortable room.
Fantastic,good experience and very comfortable stay.
Recenzat 23 iunie 2015

john din Malaezia
Călători în grup
Suită Bella cu vedere la Cotai cu 2 paturi queen-size
Sejur o noapte în iunie 2015
impressed!
location service and ambience
will definitely come back again
Recenzat 23 iunie 2015


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: