Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 1743 opinii
  • Curățenie 7,8
  • Dotări 7,1
  • Situare 6,8
  • Confort/Standard Cameră 7,6
  • Prestaţia personalului 7,5
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 6,6
Aranjare după
Recenzii verificate

Fat din Hong Kong
Familii cu copii mari
Camere alăturate
Sejur o noapte în iunie 2016
Good Environment
Nice neighborhood and not too far from city
Recenzat 30 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kuok din Macau
Turiști în scop de afaceri
Deluxe - nou remobilată
Sejur 3 nopți în iunie 2015
good view
good view
Recenzat 20 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wing din Hong Kong
Turiști solitari
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
Great!
Have a great rest there. A decent boutique hotel.
Recenzat 08 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

king din Hong Kong
Cupluri
Deluxe - nou remobilată
Sejur o noapte în iunie 2016
Nice view, comfortable!
Good
Recenzat 06 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Bee din Singapore
Familii cu copii mici
Camere alăturate
Sejur o noapte în mai 2016
Nice experience
It was a short trip to Macau, staying at the hotel was a great experience. As we are traveling with three children, the connecting room was handy. The room was spacious for my three kids to move around. Worth the price👍
Recenzat 06 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sin din China
Cupluri
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
Stunning View from the Deluxe Room
Although it's a bit far away to access to the hotel from the main city area, we admire the silence and peaceful atmosphere up on the hill where the hotel locates. The room is tidy with design in Chinese style, great to have the view of the Macau Tower with the bridge besides from our room. We shall pick this hotel for our coming visit for sure!
Recenzat 18 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wendia din Indonezia
Cupluri
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
Ok, but is too far from anywhere
The room and the view is ok, but the hotel will ask for deposit, and the deposit is too much as we only stay 1 night. The location is too far from anywhere.
Recenzat 11 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

KIN din Hong Kong
Cupluri
Superior
Sejur o noapte în martie 2016
Very attractive room price of hotel
The location of hotel is not close to city. The hotel can provide shuttle bus service. In general, we like this hotel and will live again next time.
Recenzat 07 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

tseng din China
Turiști solitari
Superior
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
Riviera of old Macau Ritz
Spent two nights here to get away from Hong Kong. This hotel was hidden away from the hustle bustle of the hectic macau with its old world charm. Love the early morning yum cha and room decor. Heating in the rooms fell below par and inspite of repeated requests, broken heaters were provided which did not work.
Recenzat 06 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mandy din Malaezia
Cupluri
Superior
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
The very first time staying in this hotel but unex
Nice view, spacious
Recenzat 06 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: