Înapoi la info hotel

Fantastic 8,7
pe baza a 821 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 821 opinii
  • Condiţii/Curăţenie Hotel 9,1
  • Dotări 8,6
  • Situare 9,3
  • Confort/Standard Cameră 8,7
  • Prestaţia personalului 8,8
  • Calitate-preţ 8,2
  • Alimentaţie/Local 8,4

Tanny T. din Hong Kong
Familii cu copii mari
Sejur o noapte în iulie 2016
Good
Good
Recenzat 25 iulie 2016

LO A. din Hong Kong
Familii cu copii mari
Sejur o noapte în iulie 2016
Relax and Food
Very nice restraurants
Recenzat 20 iulie 2016

Hon K. din Hong Kong
Cupluri
Sejur o noapte în iulie 2016
Grand Lisboa is one of the best hotels I have have stayed in around the world. They deserve excellen
The staff is very courteous. The check in lady ( Aeris) was very cheerful and helpful. Made my day. Good hotel training.
Recenzat 12 iulie 2016

POOI L. din Malaezia
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Convenient location
Nice hotel with good restaurant in the hotel.
Recenzat 11 iulie 2016

Yeong W. din Malaezia
Turiști solitari
Sejur o noapte în iunie 2016
Value for money
Value for money and will certainly come back again next time
Recenzat 02 iulie 2016

Sung H. din Australia
Turiști solitari
Sejur o noapte în iunie 2016
Better than venetian
5 star service
Recenzat 24 iunie 2016

WONG W. din Singapore
Familii cu copii mici
Sejur o noapte în iunie 2016
SUPER good
room is so high tech i wish my house is like that. nothing to complain.
Recenzat 22 iunie 2016

Hong Y. din Malaezia
Familii cu copii mici
Sejur o noapte în iunie 2016
Marvellous !!!
The room was the best thing! We got an upgrade to a room with amazing view, jacuzzi bath, sauna and steam room in our room! The bed was so comfortable
Recenzat 21 iunie 2016

Li M. din Singapore
Turiști solitari
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Excellent Stay
Room is comfortable. Staffs are very professional. Very accessible too. Restaurant serve affordable and nice food. One of the disadvantage is in order to take the shuttle bus need to go to counter to take bus ticket.
Recenzat 21 iunie 2016

Tang L. din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Sejur 7 nopți în iunie 2016
good location,perfect place to say if u first time travel to macau
very convinent to eat and public transport,alittle bit of disappointed with the in room wifi(too slow), very clean in the room.over all is perfect.
Recenzat 17 iunie 2016