Foarte bun 8,0
pe baza a 1131 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1131 opinii
  • Curățenie 8,5
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 8,4
  • Prestaţia personalului 8,1
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 6,5
Aranjare după

Worakamol din Thailanda
Cuplu
Cameră Confort dublă sau twin confortabilă
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Everything's good.
It's located in a good area that can reach places by walk. It's also near a bus stop. From my room, the ruin of St.Paul can be seen, and also the harbour view.
Recenzat 17 septembrie 2016

Vincent din Filipine
Familie cu copii mari
Cameră Confort dublă sau twin confortabilă
Sejur 2 nopți în august 2016
Value for money
Hotel is clean, big room, big bed, tv but few english programs. Walking distance to Senado square. Would like to stay here again next time.
Recenzat 15 septembrie 2016

Shad din Malaezia
Familie cu copii mari
Cameră king sau twin City Dream
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
No worth it
Different hotel rates when check in and agora customer service no feed back?
Recenzat 15 septembrie 2016

Shad din Malaezia
Familie cu copii mari
Cameră king sau twin City Dream
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Recenzat 15 septembrie 2016

Ralph din Filipine
Cuplu
Cameră Confort dublă sau twin confortabilă
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Good Hotel
helpful staff.
Recenzat 14 septembrie 2016

CHIN din Malaezia
Călător în grup
Cameră triplă
Sejur o noapte în septembrie 2016
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Recenzat 13 septembrie 2016

CYNTHIA din Indonezia
Călător în grup
Cameră Confort dublă sau twin confortabilă
Sejur o noapte în septembrie 2016
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Recenzat 12 septembrie 2016

Benjo din Filipine
Familie cu copii mici
Cameră king sau twin City Dream
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Recenzat 12 septembrie 2016

Nadya din Indonezia
Călător în grup
Cameră triplă
Sejur o noapte în septembrie 2016
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Recenzat 11 septembrie 2016

Wai din Regatul Unit
Cuplu
Cameră Confort dublă sau twin confortabilă
Sejur o noapte în septembrie 2016
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Recenzat 11 septembrie 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: