Foarte bun 8,0
pe baza a 747 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 747 opinii
  • Curățenie 8,3
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 7,8
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

Fransisca din Indonezia
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur 3 nopți în decembrie 2013
good hotel to stay
nice clean and good area
very enjoy and must back for another holiday
Recenzat 08 decembrie 2014

winda din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Doar cameră deluxe
Sejur o noapte în ianuarie 2014
Not bad
location, staff, food
Recenzat 04 decembrie 2014

Kelvin din Singapore
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 2 nopți în decembrie 2013
Excellent Location & Service Standards
Service, Location & Room Comfort
Stay was very enjoyable with excellent room furnishings. Excellent staff communication and response. Walking distance to major shopping mall and across the street was night food that satisfies our need for night supper eating. Way to go!
Recenzat 29 noiembrie 2014

Jimmy din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 2 nopți în mai 2014
Spacious Room
Spacious room, close to malls, great shower
Excellent hotel indeed.
Recenzat 24 noiembrie 2014

Yansen din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2013
My favorite hotel
Interior, homy, clean
I really enjoyed my stay here. The location is great and the room is clean. Highly recommeded!
Recenzat 17 noiembrie 2014

ISMADI din Singapore
Turist solitar
Deluxe
Sejur 2 nopți în decembrie 2013
Fantatistic and awesome hotel
Excellent room, superb fitness centre and great buffet breakfast
One of the best hotel I ever stayed. The room was spacious and well decorated with superb toiletries. The staff are prompt when asked for things. The buffet breakfast was excellent with many varieties to choose from. Centrally located near major attractions and shopping malls. I will definitely come back again and stay.
Recenzat 11 noiembrie 2014

Joncili din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Sejur o noapte în aprilie 2014
lovely refurnished hotel
money, location, service
i think that this place is a nice hotel for all business travellers. though it seems that at the time i'm staying the hotel is fully booked by a convention.
Recenzat 04 noiembrie 2014

Zhi din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 2 nopți în martie 2014
Exellent
Breakfast, good service, good location
Recenzat 03 noiembrie 2014

Hasan din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Premier
Sejur 3 nopți în martie 2013
new hotel
new hotel
new hotel
Recenzat 30 octombrie 2014

Thamonpat din Thailanda
Cuplu
Doar cameră deluxe
Sejur o noapte în mai 2014
good location
good location
The hotel is located in a good location except it is a bit old.
Recenzat 23 octombrie 2014


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: