Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1767 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 7,8
  • Raport calitate-preț 7,6
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Eddy din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe cu pat king-size
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Value for money, good location
Breakfast menu should be improved
Recenzat 09 septembrie 2016

Hsin din Taiwan
Turiști în scop de afaceri
Cameră superior
Sejur 4 nopți în august 2016
I will be back
I will be back
Recenzat 06 septembrie 2016

Sueva din Indonezia
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în august 2016
Nice hotel
Comfortable room, friendly staffs and good food at the Avenue resto
Recenzat 30 august 2016

Abdul din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe King Size
Sejur o noapte în august 2016
Disappointing
I stayed here for few times before but this visit is disappointing. I heard the management changed and everything was far below their normal standard.
Recenzat 29 august 2016

wai din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe cu pat Twin
Sejur o noapte în august 2016
good
clean room , good location
Recenzat 29 august 2016

Evy din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră superior
Sejur o noapte în august 2016
Great location, easy to find food, nice clean room
We are happy with our stay, room is modern clean nice, location of the hotel is good, easy to go everywhere, facility is complete, satisfied with our stay
Recenzat 25 august 2016

Enrico din Indonezia
Cupluri
Cameră superior
Sejur 2 nopți în august 2016
city hotel close to CW
you have everything with this hotel GYm + SPA + free transportation to CW Close to SUTOS
Recenzat 21 august 2016

Enrico din Indonezia
Cupluri
Cameră superior
Sejur 2 nopți în iunie 2016
good city hotel
hotel close to SUTOS and CW have free transport to CW
Recenzat 21 august 2016

Rohim din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră Deluxe King Size
Sejur o noapte în august 2016
85
3000
Recenzat 17 august 2016

Sandra din Indonezia
Cupluri
Cameră Deluxe King Size
Sejur o noapte în august 2016
Nice location
--
Recenzat 16 august 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: