Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1053 opinii
  • Curățenie 8,9
  • Dotări 9,1
  • Situare 8,7
  • Confort/Standard Cameră 9,0
  • Prestaţia personalului 8,9
  • Raport calitate-preț 8,7
  • Alimentaţie/Local 8,2
Aranjare după

Calvin din Malaezia
Turiști solitari
Terasă grădină cu mic dejun
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Trip
Ok
Recenzat 18 iunie 2016

Marina din Suedia
Familii cu copii mari
Cameră cu terasă și grădină (doar cazare)
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Great hotel
Not much to do in the area. But a fantastic hotel. Had a great stay.
Recenzat 16 iunie 2016

Lim din Singapore
Turiști în scop de afaceri
Cameră dublă cu terasă
Sejur 2 nopți în mai 2016
History
Historical feel
Recenzat 30 mai 2016

Vera din Indonezia
Turiști solitari
Suită executive doar cazare
Sejur 2 nopți în mai 2016
Beautiful Hotel
Hotel is very beautiful with it's well tended gardens. The staffs were kind, very helpful and accommodating to my need. Room size is quite huge and very clean. The location is in the center of the city. A huge shopping mall is within three minutes of walking. Definitely going to stay at this hotel again on my next visit to Surabaya.
Recenzat 23 mai 2016

Ralph din Regatul Unit
Cupluri
Cameră cu terasă și grădină (doar cazare)
Sejur 3 nopți în mai 2016
Luxury
Second visit and as we leave Indonesia soon the last. Absolutely fantastic hotel shame about the area looking like a dodgy place.
Recenzat 09 mai 2016

Dian din Indonezia
Cupluri
Suită executive cu mic dejun
Sejur o noapte în mai 2016
beware for picture taking
Security person asking me for picture taking permission, as Hotel guest I go to this place because the idea to make some memorable anniversary picture with my wife. No picture taking equal to no value for this hotel. Special note for bad response of receptionist
Recenzat 08 mai 2016

Juliana din Singapore
Familii cu copii mari
Suită executive cu mic dejun
Sejur o noapte în mai 2016
Beautiful hotel with great service
Will definitely stay here again. Love the splendid grounds and setting. The restaurant food is great too and the staff are enthusiastic and helpful.
Recenzat 08 mai 2016

Chinniah din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Terasă grădină cu mic dejun
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
Good
Good
Recenzat 06 mai 2016

ardetty din Singapore
Cupluri
Terasă grădină cu mic dejun
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
Great place
Great place, great food , friendly staff
Recenzat 03 mai 2016

Ning din Indonezia
Turiști solitari
Terasă grădină cu mic dejun
Sejur o noapte în aprilie 2016
Beautiful Hide away place
Charlie Chaplin was here for grand opening,.. Painted glasses are well preserved, love the architecture and well groom garden. The atmosphere made you glad that you are alive. Love breakfast,.. Cakes were awesome,... Definetly come back and start chasing for insider deal 😊
Recenzat 01 mai 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: