Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1670 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,3
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 7,9
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Siak din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Recenzat 06 septembrie 2016

SELVARAJU din Malaezia
Turist solitar
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Recenzat 05 septembrie 2016

kok din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Recenzat 01 septembrie 2016

novy din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Recenzat 01 septembrie 2016

Poh din Malaezia
Turist solitar
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenzat 22 august 2016

Poh din Malaezia
Turist solitar
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în iunie 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenzat 22 august 2016

Charles din Malaezia
Cuplu
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Recenzat 18 august 2016

Indira din Indonezia
Familie cu copii mici
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în ianuarie 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Recenzat 15 august 2016

Fajar din Indonezia
Cuplu
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
Recenzat 09 august 2016

Nurfaizah din Malaezia
Cuplu
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în iulie 2016
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
Recenzat 09 august 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: