Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1674 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 7,5
  • Situare 8,3
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 7,9
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Reinhard din Noua Zeelandă
Călător în grup
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Recenzat 19 septembrie 2016

Lynne din Malaezia
Cuplu
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Recenzat 16 septembrie 2016

KONG din Malaezia
Cuplu
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Recenzat 15 septembrie 2016

Dato din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Recenzat 12 septembrie 2016

Siak din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Recenzat 06 septembrie 2016

SELVARAJU din Malaezia
Turist solitar
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Recenzat 05 septembrie 2016

kok din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Recenzat 01 septembrie 2016

novy din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Recenzat 01 septembrie 2016

Poh din Malaezia
Turist solitar
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenzat 22 august 2016

Poh din Malaezia
Turist solitar
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în iunie 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenzat 22 august 2016


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: