Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 833 opinii
  • Curățenie 7,6
  • Dotări 5,4
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 7,3
  • Prestaţia personalului 7,5
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Eng din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Standard la super ofertă
Sejur 5 nopți în septembrie 2013
budget hotel
clean, near many restaurants, nice hotel's staff
I stayed in pop hotel teuku umar for 5 days. The room is clean. They give free breakfast (nasi jingo, nasi bakar). They have no hairdryer, mirror in the room is too small. i dont like their bathroom. too small and wet. Compare to the price, this hotel is just ok.
Recenzat 06 octombrie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Dwi din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Standard la super ofertă
Sejur o noapte în septembrie 2013
clean and nice design hotel
clean, price, location
Recenzat 03 octombrie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

yusuf din Indonezia
Cuplu
Standard la super ofertă
Sejur 2 nopți în septembrie 2013
good, nice and clean
near restaurant, central location, clean
I like location but bathroom very small and without exhaust.
Recenzat 28 septembrie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

VILLA din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Standard la super ofertă
Sejur 3 nopți în septembrie 2013
nice and clean budget hotel
cheap, clean, comfortable room
simple breakfast, clean room, centrally located in denpasar
Recenzat 27 septembrie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sugiono din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Standard la super ofertă
Sejur o noapte în septembrie 2013
good value for money
location, location, location
room was ok, small but enough for single traveler, not suitable with traveler with kids. bathroom was too small. need extra attention on cleanliness of the rooms.
Recenzat 25 septembrie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sri din Singapore
Turist solitar
Standard la super ofertă
Sejur 2 nopți în august 2013
Nice & Comfy bed
Attentive staff, value for money, fast internet
We stayed for 2 nights and slept well on the comfortable bed. The TV has many channels and the wifi connection was good. The breakfast was good even though not much to choose. Yes I would come back again.
Recenzat 17 septembrie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Abi din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Standard la super ofertă
Sejur o noapte în august 2013
So - so, it could be any better
affordable price, nice staff, good location
it is good but i think it could be better than that. The room is really small but of course according to the price it is worth it.
Recenzat 05 septembrie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hendy din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Standard la super ofertă
Sejur 3 nopți în august 2013
comfortable, nice
value for money, clean room, centrally located
it was ok, hotel room clean, but room and bathroom is small. good value for money. they dont have a buffet breakast, but they provide a package of "nasi bungkus". no telephone in room.
Recenzat 02 septembrie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yohanes din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Standard la super ofertă
Sejur 2 nopți în martie 2013
Quite Okay with easy access to go out
Easy access, surrounded with various food place, clean
Good, for short traveling I would prefer to stay here again
Recenzat 28 august 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

TEDY din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Standard la super ofertă
Sejur 2 nopți în august 2013
clean hotel, near at denpasar
clean, nice, enjoy
i'm very comfortable with the room and nice staff performance
Recenzat 27 august 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: