Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 941 opinii
  • Curățenie 7,5
  • Dotări 6,9
  • Situare 7,0
  • Confort/Standard Cameră 7,2
  • Prestaţia personalului 7,4
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 5,5
Aranjare după
Recenzii verificate

Anil din Turcia
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în ianuarie 2016
No complaints.
.
Recenzat 29 mai 2016

Sanjay din India
Cuplu
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în mai 2016
Best Place to stay
Best place to stay on main Highway but rooms are small
Recenzat 24 mai 2016

Michelle din Australia
Cuplu
Deluxe
Sejur 3 nopți în mai 2016
Very budget hotel
Tiny room, upstairs when I asked not for upstairs room, grotty bathroom, no wardrobe. Upside was nice staff, pool and good wifi. Very loud traffic noise even though we were right at the back in the mangroves...
Recenzat 22 mai 2016

Howard din Australia
Turist solitar
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Regular visitor
In Room 110 extremely small no window
Recenzat 21 mai 2016

Nick din Australia
Turist solitar
Deluxe
Sejur 4 nopți în mai 2016
It grows on you
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
Recenzat 17 mai 2016

Jean-Baptiste din Australia
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
my opinion
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
Recenzat 16 mai 2016

Khairel din Malaezia
Turist solitar
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
Worth it!
Recommended!
Recenzat 16 mai 2016

Khairel din Malaezia
Cuplu
Deluxe
Sejur 4 nopți în mai 2016
Best
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.
Recenzat 15 mai 2016

Karen din Regatul Unit
Turist solitar
Cameră deluxe dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în aprilie 2016
Great place to stay
Lovely pool, friendly and helpful staff, clean room, and a good walking distance to the beach.
Recenzat 06 mai 2016

Nur din Indonezia
Turist solitar
Deluxe
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Very good
I was stay here few days ago. The place is nice, staffs are very friendly. Close to airport also.
Recenzat 05 mai 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: