Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 941 opinii
  • Curățenie 7,5
  • Dotări 6,9
  • Situare 7,0
  • Confort/Standard Cameră 7,2
  • Servicii 7,4
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 5,5
Aranjare după

SUMARNI din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în noiembrie 2013
Budget Hotel
Nice staff
Recenzat 18 noiembrie 2013

Lidya din Indonezia
Călător în grup
Deluxe
Sejur o noapte în noiembrie 2013
good location
location,clean,value
Recenzat 12 noiembrie 2013

Jun din China
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2013
the best choice near the airport
near the airport,with a nice swimming pool,the signal of wifi is better than many hotels in Bali,The decoration and the environment is over its value!
Recenzat 09 noiembrie 2013

Svetlana din Estonia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în noiembrie 2013
only one night, close to airport
room is clean, good service, taxi to aitport - 15 min
My stay was very short&nice from 9p.m. to 4 a.m. Room and staff were OK. Taxi was with meter and cheap. Taxi was arrived intime. Staff was called me, when taxi is arrived. Comfortable room with tea&coffee facilities.
Recenzat 08 noiembrie 2013

Felix din Indonezia
Cuplu
Deluxe
Sejur 4 nopți în noiembrie 2013
Good Stay
comfort bed, clean, good service
Recenzat 07 noiembrie 2013

Jana din Republica Cehă
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2013
one night stay close to the airport
close to the airport
we have selected this hotel for our last night in Bali as our plane was departing really early the next day. The hotel is located on quite a busy road, however, we have asked for a room at the back and didn't have any issues with the noise from the road. The reception will happily book a taxi for the airport or any other location around. It's only about 5 minutes drive to the airport so super convenient.
Recenzat 07 noiembrie 2013

CHALENEE din Thailanda
Cuplu
Deluxe
Sejur 6 nopți în octombrie 2013
Fine and very comfortable.
Near Airport,budget and quiet atmosphere.
Contact to Agoda by internet after decided to go Bali.Last few years I booked the hotel at Singapore and it is convenient.
Recenzat 04 noiembrie 2013

Nur din Indonezia
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur 6 nopți în octombrie 2013
Nice Hotel with cheap price
Clean, Facilities, Location
Good enough and comparable with the price that I should pay and the location is not far from nusa dua beach and kuta beach
Recenzat 29 octombrie 2013

hary din Indonezia
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2013
cheap hotel near airport
cheap, clean room, friendly staff
Recenzat 24 octombrie 2013

Setiono din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2013
Low class
nothing
Recenzat 10 octombrie 2013


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: