Plăcut 6,9
pe baza a 571 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 571 opinii
  • Curățenie 6,9
  • Dotări 7,3
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 6,9
  • Servicii 6,9
  • Raport calitate-preț 7,5
  • Alimentaţie/Local 4,9
Aranjare după
Recenzii verificate

Emma din Canada
Turist solitar
Cameră standard
Sejur o noapte în decembrie 2014
Good location needs to be cleaned.
Location, clean bed.. I think
My sheets, pillow cases, and towels were clean. That's about it. The garbage wasn't even emptied. When the guy was checking me in he said "one minute I'll just go clean the room" then came back 3 minutes later after I saw him wrestling with sheets. Nice guy though!
Recenzat 07 decembrie 2014

Steven din Olanda
Turist solitar
Cameră standard
Sejur o noapte în decembrie 2014
Bemo corner guesthouse
Location is very good, very central. The bed is good. The AC works well
My stay was ok. You get what you pay. Cleaning is done badly, as you imidiately can see when entering the bathroom. The tv is nice, also a lot of channels. Furthermore the rooms are very noisy.
Recenzat 06 decembrie 2014

Sucipto din Indonezia
Cuplu
Cameră standard
Sejur 2 nopți în noiembrie 2014
Good Value for Money Guest House
Cheap and Good Location
Recenzat 28 noiembrie 2014

Benjamin din Malaezia
Familie cu copii mari
Cameră standard
Sejur 5 nopți în noiembrie 2014
friendly and negotiable staff
location, tv and amazing building structure
The room was dirty, unprepared and dull looking. The electricity was out for several times at night. But the location is at the heart of kuta and you can walk along the shophouses to shop and thr beach is just 5 mins walk from the hotel.
Recenzat 25 noiembrie 2014

rezal din Malaezia
Turist solitar
Cameră standard
Sejur 3 nopți în noiembrie 2014
need to service the ac
location, location,location
everything is ok, except, need to service the air conditioner. the aircond need gas.
Recenzat 15 noiembrie 2014

Ellen din Indonezia
Turist solitar
Cameră standard
Sejur o noapte în octombrie 2013
good location
good location
good location
Recenzat 08 octombrie 2014

Alif din Singapore
Cuplu
Cameră standard
Sejur o noapte în august 2014
location
location money changer accessible
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Recenzat 16 septembrie 2014

MOHAMAD din Malaezia
Turist solitar
Cameră standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
Friendly and helpful staff
Location, eateries & helpful staff
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Recenzat 09 septembrie 2014

laurie din Australia
Turist solitar
Cameră standard
Sejur o noapte în august 2014
location convenience friendly staff
all of the above plus value
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Recenzat 04 septembrie 2014

Carol din Noua Zeelandă
Turist solitar
Cameră deluxe
Sejur 7 nopți în august 2014
Bemo Corner Guest House
The staff
I wouldn't recommend this hotel.
Recenzat 02 septembrie 2014


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: