Înapoi la info hotel

2015
Fantastic 8,2
pe baza a 1178 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1178 opinii
  • Condiţii/Curăţenie Hotel 8,4
  • Dotări 7,6
  • Situare 8,3
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,4
  • Calitate-preţ 8,1
  • Alimentaţie/Local 7,9

Krishna A. din Malaezia
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în decembrie 2013
Trip to Chennai
location. food and safety
Great , nice place to stay
Recenzat 06 noiembrie 2014

Krishna A. din Malaezia
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în octombrie 2014
Best hotel around T Nagar Chennai
Best enviroment, good service and good breakfast
Very nice. we really enjoy the stay
Recenzat 06 noiembrie 2014

Krishna A. din Malaezia
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în octombrie 2014
Chennai Trip
Service,Cleanliness and safety
great, we really enjoy the fast service + good breakfast.
Recenzat 06 noiembrie 2014

Chandraseharan R. din Singapore
Călători în grup
Sejur 2 nopți în octombrie 2014
Staying at the Accord Metropolitan
Location! Reception Staff! Value!
Recenzat 05 noiembrie 2014

Balamurugan C. din Malaezia
Familii cu copii mici
Sejur 2 nopți în septembrie 2014
very good
very good
very good
Recenzat 30 octombrie 2014

Trish A. din Australia
Cupluri
Sejur 3 nopți în octombrie 2014
Chennai Comfort
Location, good breakfast & helpful staff
Very good
Recenzat 29 octombrie 2014

Balamurugan C. din Malaezia
Turiști solitari
Sejur o noapte în octombrie 2013
Good
Good
good
Recenzat 29 octombrie 2014

Shangar R. din Malaezia
Cupluri
Sejur o noapte în septembrie 2014
Posh Stay in T.Nagar
Classy, Safe & High-end
This place is few kilometers away from T.nagar shopping centre, yet it's still near. 50 rupees auto-taxi will take us from here to the shopping places within 10 minutes. Very cozy hotel and yes- it's expensive in all. We feel what we pay is worth here.
Recenzat 29 octombrie 2014

Madusha W. din Sri Lanka
Familii cu copii mari
Sejur 5 nopți în octombrie 2014
A good choice !
Extremely helpful staff, good food, good location
It was a fantastic experience, never expected that helpfulness and politeness from the staff. Although the room size could have been a bit more bigger the overall stay was very comforting and we all enjoyed our stay.
Recenzat 24 octombrie 2014

Rajanikant J. din Singapore
Călători în grup
Sejur 4 nopți în octombrie 2014
Best hotel. Best sevice. Best stay
Good view, central area for shopping, Best service
I was so happy to stay there. So any good things to tell about accord. I have been stay in many hotel. This was my best hotel. My friend most of them tried this hotel And told me I recomand the right one My family was so happy too
Recenzat 24 octombrie 2014


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: