2015
Fantastic 8,2
pe baza a 1194 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1194 opinii
  • Curățenie 8,4
  • Dotări 7,7
  • Situare 8,3
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 8,4
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 7,9
Aranjare după

VIJHAYA din Malaezia
Familii cu copii mari
Ieftin
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
Nice hotel 24hrs room service
Would recommend to everyone
Recenzat 29 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Emma din Australia
Turiști solitari
Superior cu mic dejun
Sejur 4 nopți în ianuarie 2016
Beautiful hotel
Good location in a quieter Street in T Nagar, walking distance to many restaurants and the shopping district. Staff were incredibly helpful. Good facilities and buffet breakfast was fantastic!
Recenzat 26 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ruth din Regatul Unit
Familii cu copii mari
Superior cu mic dejun
Sejur o noapte în ianuarie 2016
Great stay
Great for a short break.rooms very comfortable, Japenese restaurant amazing
Recenzat 23 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

David din Statele Unite
Cupluri
Superior cu mic dejun
Sejur 6 nopți în ianuarie 2016
Best Quality Hotel in my Stay in India
Friendly, Courteous and very Professional Service, No issues with Wi-Fi, Great Breakfast options
The check-in process was smooth. Each employee is trained to be very professional and friendly. I stayed in 3 different hotels in different cities during my stay in India, and Accord Metropolitan Hotel is by far the best in quality service, comfort, and they had no issues with wi-fi. The one time the wi-fi needed to be brought down, we were sent advanced notice of it, to prepare for the downtime. I just wish more hotels in the area followed this type of quality service. I'll definitely stay at Accord again, and recommend them for my friends.
Recenzat 18 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Avinash din Noua Zeelandă
Cupluri
Premier cu mic dejun
Sejur 3 nopți în decembrie 2015
Holiday
Location , bedroom and presentation
Quite good , good location Clean environment
Recenzat 17 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

burton din Statele Unite
Turiști solitari
Superior cu mic dejun
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
my stay
staff, food, cleanliness
very good
Recenzat 15 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

burton din Statele Unite
Turiști solitari
Superior cu mic dejun
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
good
great staff, very helpful, clean and comfortable
excellent
Recenzat 09 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Olivar din India
Cupluri
Superior cu mic dejun
Sejur o noapte în decembrie 2015
A 5 Star Hotel but not with a 5 Star Standard
Location, Reception and roof top Restaruent
The Room was just okay and the flooring was not wooden but Mica sheets which was making noise while walking across the room. Thanks.
Recenzat 05 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sriram din Statele Unite
Familii cu copii mici
Superior cu mic dejun
Sejur 3 nopți în decembrie 2015
Nice restaurant
Comfort,People friendly and great location
Pleasant,Enjoyable.Stayed during the heavy rains in chennai and later as well.Enjoyed the stay torally
Recenzat 03 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Muthu din Singapore
Familii cu copii mari
Suită deluxe cu mic dejun
Sejur 4 nopți în decembrie 2015
Very helpfull and accomodative
Good Food, Spacious & Friendly staff
Very pleasant and the hotel staff were very helpful. Room service was promptly done and the cleanliness level is good. Good food and excellent service by the team. A complementary cake was provided to celebrate one of our family members birthday. Thank you Mr. Narin. We will visit the hotel again. Thanks.
Recenzat 29 decembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: