Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 526 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 7,8
  • Situare 8,5
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,4
  • Raport calitate-preț 7,6
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

SUK din Coreea de Sud
Turist în scop de afaceri
Executive cu 1 dormitor, minibar gratuit şi telefon mobil
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Great
Very convenient and excellent
Recenzat 15 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SUK din Coreea de Sud
Turist în scop de afaceri
Executive cu 1 dormitor, minibar gratuit şi telefon mobil
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Very convenient and excellent
Very convenient and excellent
Recenzat 15 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SUK din Coreea de Sud
Turist în scop de afaceri
Executive cu 1 dormitor, minibar gratuit şi telefon mobil
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Great
Very convenient and excellent
Recenzat 15 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Simon din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Premier
Sejur o noapte în iulie 2016
Strategied located
The location of hotel located at the hub of city centre. Conveniently access to shopping and MTR station.
Recenzat 10 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ROBERTO din Filipine
Turist în scop de afaceri
Executive cu vedere la oraş
Sejur 3 nopți în iunie 2016
A very good and relaxing experience staying in Mercer Hotel. The personnel in the Reception are ver
I will suggest one thing: Breakfast menu should not be of the same kind everyday. We ate the same breakfast for all of 4 days we stayed in your Hotel.
Recenzat 29 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ray din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Cameră studio King Executive King cu minibar gratuit şi telefon mobil
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Great location
The Sheung Wan neighborhood is changing fast. The nice simple rooms are like mini apartments. The Mercer has a simple gym, and a great breakfast. I've stayed in the property a number of times in the past, but noticed it is not aging well. I was disappointed in the working order of the bathroom.
Recenzat 13 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Anna din Rusia
Cuplu
Executive cu 1 dormitor
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
Great service
We stayed here during our wedding celebration. Staff was super attentive and helped by taking care of lots of things a bride and a groom and their guests may need. It was nice to have more space than just a hotel room.
Recenzat 16 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Oscar din Indonezia
Familie cu copii mici
Executive cu vedere la oraş
Sejur 3 nopți în mai 2016
Overall good
Overall is 4/5, handy mobile with free internet/call and roomy room is big plus. Free snack too from Refrig. its good for single or family without kids or at least older kids, elderly may find not to convenient , MRT is not far but its not very close as well. If you are looking for Chinese street food then its not the best place to find , kwooloon island might be better place to stay or stay in more expensive hotel :) I travel with a 7 yo kid and 64 yo mom , we use airport express stop at HK station and grab taxi to hotel (40 HKD with 2 bags) vice versa. Not recommend to bring big luggage from airport to hotel using MTR Sheung wan, just use taxi from Hongkong MTR station is the best option unless you are backpacker. There are some food around hotel , canteen with European food, Indian , muslim food. For my preference, it's not the kind food I want to eat in Hongkong.
Recenzat 09 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Matthew din Statele Unite
Turist solitar
Executive cu vedere la oraş
Sejur o noapte în mai 2016
Stuck, but that's okay
Got stuck in HK overnight and this was a great option. I would stay here again if on vacation.
Recenzat 08 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yun din Statele Unite
Cuplu
Cameră studio King Executive King cu minibar gratuit şi telefon mobil
Sejur o noapte în martie 2016
the mercer
it's in a good location, and the handy phone is helpful!
Recenzat 17 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

2

3

1234

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: